Ak Çayırova Vergi Dairelerini Gezdi

Çayırova 20.11.2017 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Çayırova Vergi Dairelerini Gezdi

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan bir ekiple Gebze Vergi Dairelerini ziyaret etti.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür'ün vergi dairelerine yönelik yaptığı ziyaret esnasında kendisine Çayırova Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, Çayırova Ak Parti İlçe Yöneticileri Muhsin Ateş, Ermiş Göksu, Davut Aydemir eşlik etti. Gebze'de konuşlu İlyasvey, Uluçınar ve ihtisas Vergi Daireleri müdürleri ile bir araya gelen Gür, çalışmalar hakkında bilgilendirildi.Çayırova esnafının ve vatandaşlarının vergi dairelerindeki işlerini hızlı ve kolay bir şekilde halletmesi noktasında karşılıklı bilgi alışverişinin bulundulduğu ziyaret programında Gür bol bol nottu.
Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür, yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan bir ekiple Gebze Vergi Dairelerini ziyaret etti.

Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür'ün vergi dairelerine yönelik yaptığı ziyaret esnasında kendisine Çayırova Belediye Meclis Üyesi Filiz Ayyıldız, Çayırova Ak Parti İlçe Yöneticileri Muhsin Ateş, Ermiş Göksu, Davut Aydemir eşlik etti.

Gebze'de konuşlu İlyasvey, Uluçınar ve ihtisas Vergi Daireleri müdürleri ile bir araya gelen Gür, çalışmalar hakkında bilgilendirildi.Çayırova esnafının ve vatandaşlarının vergi dairelerindeki işlerini hızlı ve kolay bir şekilde halletmesi noktasında karşılıklı bilgi alışverişinin bulundulduğu ziyaret programında Gür bol bol nottu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.