19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK DARICA'DA GÜNDEM YENİ ANAYASA!

Darıca 18.01.2017 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK DARICA'DA GÜNDEM YENİ ANAYASA!

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi’nde buluştu. Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Bıyık, “Referandum’da Darıca’da görmek istediğimiz sonucu alacağımıza eminim.” Dedi.

    AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi’nde buluştu. AK Parti Darıca, 45. Danışma Meclisi toplantısını dün gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında İl başkan yardımcısı Ahmet Berberoğlu, il yöneticisi İdris Demir, Belediye Başkan Şükrü Karabacak, ilçe yönetimi, Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ile gerçekleştirildi. Danışma toplantısının en önemli gündem maddesi Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi olurken, Darıca Teşkilatı Referanduma hazır olduklarının mesajını verdiler.       BIYIK: REFERANDUM İÇİN HAZIRIZ AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık danışma da yaptığı konuşma da, “Darıca olarak referanduma hazırız. Her seçimde olduğu gibi bu seçime de teşkilatlarımızla hazırlanıyoruz. Ana kademe, kadın ve gençlik ve mahalle yönetimlerimizdeki arkadaşlarımızın desteği ile referandumda %60’ı geçeceğimize inanıyorum.” Dedi.      
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi’nde buluştu. Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Bıyık, “Referandum’da Darıca’da görmek istediğimiz sonucu alacağımıza eminim.” Dedi.

 

 

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, Daraltılmış Danışma Meclisi’nde buluştu. AK Parti Darıca, 45. Danışma Meclisi toplantısını dün gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlığında İl başkan yardımcısı Ahmet Berberoğlu, il yöneticisi İdris Demir, Belediye Başkan Şükrü Karabacak, ilçe yönetimi, Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları ile gerçekleştirildi.

Danışma toplantısının en önemli gündem maddesi Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi olurken, Darıca Teşkilatı Referanduma hazır olduklarının mesajını verdiler.

 

 

 

BIYIK: REFERANDUM İÇİN HAZIRIZ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık danışma da yaptığı konuşma da, “Darıca olarak referanduma hazırız. Her seçimde olduğu gibi bu seçime de teşkilatlarımızla hazırlanıyoruz. Ana kademe, kadın ve gençlik ve mahalle yönetimlerimizdeki arkadaşlarımızın desteği ile referandumda %60’ı geçeceğimize inanıyorum.” Dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.