AK DARICA'NIN KONGRESİNDEN KARELER

Darıca 17.09.2017 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK DARICA'NIN KONGRESİNDEN KARELER

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor. Darıca Kapalı spor salonunda yapılan kongreye partilerin ilgisi yoğun. Partiler sabah 11.00’den itibaren kongre alanını doldururken, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık bekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da kongre salonuna geldiler.     AK Parti Darıca İlçe Yönetimine giren Ceyda Egeli Sevinç, Emine Kalkan, Menevşe Uysal, Nuran Kurşun da kongreye gelenleri kapıda karşıladı.       AK Parti Darıca'nın kongresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.     AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi de Darıca'nın kongresine katılım sağladı.   AK Parti Darıca İlçe Kongresine, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Bahattin Türetken, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Meclis Üyeleri Ferhat Yılmaz ve Yılmaz Tunalı, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve çok sayıda kişi katıldı.   AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Oya Tunçel'de katılım sağladı. Kongre de açılış konuşmasını yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık; " Çok şükür 2009'dan beri yapmış olduğumuz Darıca İlçe Başkanlığı görevimde, hiç bir şaibeli işe karışmayarak, ne kendimizin ne de bize inanların boynunu yere eğdirmedik çok şükür" dedi.
AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı, 4 Olağan Kongresini gerçekleştiriyor. Darıca Kapalı spor salonunda yapılan kongreye partilerin ilgisi yoğun. Partiler sabah 11.00’den itibaren kongre alanını doldururken, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık bekleniyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da kongre salonuna geldiler.

 

 

AK Parti Darıca İlçe Yönetimine giren Ceyda Egeli Sevinç, Emine Kalkan, Menevşe Uysal, Nuran Kurşun da kongreye gelenleri kapıda karşıladı.

 

 

 

AK Parti Darıca'nın kongresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 

 

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi de Darıca'nın kongresine katılım sağladı.

 

AK Parti Darıca İlçe Kongresine, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Bahattin Türetken, Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Meclis Üyeleri Ferhat Yılmaz ve Yılmaz Tunalı, Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve çok sayıda kişi katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Oya Tunçel'de katılım sağladı.

Kongre de açılış konuşmasını yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık; " Çok şükür 2009'dan beri yapmış olduğumuz Darıca İlçe Başkanlığı görevimde, hiç bir şaibeli işe karışmayarak, ne kendimizin ne de bize inanların boynunu yere eğdirmedik çok şükür" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.