19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Darıca 2019 için hazır

Darıca 26.09.2017 - 21:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Darıca 2019 için hazır

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongre ile ana kademe yönetim kurulunu belirleyen İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık bu kaşma yapılan haftalık olağan toplantı ile icra kurulunu da belirledi.

İşte Bıyık’ın icra kadrosu Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni dönem yönetim kurulunu görkemli bir kongre sonunda belirlemesinin ardından önceki akşam yapılan olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında Yürütme Kurulu Üyelerini de belirledi. Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın icra kurulunda gençlik kollarından gelen iki isim olduğu göze çarptı. Geçtiğimiz dönemin Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk Tanıtım ve Medya Birim Başkanı, İmral Doğan’ın de sekreter olarak icra kurulunda yer alması Bıyık’ın genç isimlere verdiği önemi ortaya koyduğu şeklinde yorumlandı. Geçtiğimiz dönem icra kurulunda görev yapan Ufuk Acay, Cengiz Ramazanoğlu ve Feramuz Sağlam yeni dönemde de icra kurulunda görev aldılar. ESKİLERDE GÖREV ALDI Neredeyse Ak Parti’nin belde döneminde ki kuruluş yıllarından beri görev yapan Enver Demirci, İbrahim Pilavcı ve Mevlüt Kocagöz gibi isimler partinin yeni dönem icra kurulunda görev aldı. İcra kurulunun belki de en hassas ve can alıcı görevi olan Teşkilatlardan Sorumlu Birim Başkanlığı’na Enver Demirci getirilirken yine icranın en önemli birimlerinden Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kocagöz oldu. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın izinli olduğu yada bir şekilde görevi başında olmadığı dönemlerde Başkanvekilliği görevini Ufuk Acay yönetecek Ak parti Teşkilatlarının başkandan sonra ikinci en önemli yöneticiliği olan Siyasi ve Hukuk Birim Başkanı Ufuk Acay olarak Bıyık’ın icra kadrosunda yer buldu. Darıca HAS Parti İlçe Başkanı iken Ak Parti’ye katılan ve burada da partinin tüm program ve hareketliliğine yoğun katılım gösteren Memduh Kaya’da Bıyık başkan yardımcıları arasında yer aldı. Sosyal İşler Birim Başkanı olan Kaya’nın yanısıra Emine Kalkan’da  Ekonomi İşler Sorumlusu olarak görev yapacak.
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongre ile ana kademe yönetim kurulunu belirleyen İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık bu kaşma yapılan haftalık olağan toplantı ile icra kurulunu da belirledi.

İşte Bıyık’ın icra kadrosu

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni dönem yönetim kurulunu görkemli bir kongre sonunda belirlemesinin ardından önceki akşam yapılan olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında Yürütme Kurulu Üyelerini de belirledi.

Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın icra kurulunda gençlik kollarından gelen iki isim olduğu göze çarptı. Geçtiğimiz dönemin Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk Tanıtım ve Medya Birim Başkanı, İmral Doğan’ın de sekreter olarak icra kurulunda yer alması Bıyık’ın genç isimlere verdiği önemi ortaya koyduğu şeklinde yorumlandı. Geçtiğimiz dönem icra kurulunda görev yapan Ufuk Acay, Cengiz Ramazanoğlu ve Feramuz Sağlam yeni dönemde de icra kurulunda görev aldılar.

ESKİLERDE GÖREV ALDI

Neredeyse Ak Parti’nin belde döneminde ki kuruluş yıllarından beri görev yapan Enver Demirci, İbrahim Pilavcı ve Mevlüt Kocagöz gibi isimler partinin yeni dönem icra kurulunda görev aldı. İcra kurulunun belki de en hassas ve can alıcı görevi olan Teşkilatlardan Sorumlu Birim Başkanlığı’na Enver Demirci getirilirken yine icranın en önemli birimlerinden Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kocagöz oldu. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın izinli olduğu yada bir şekilde görevi başında olmadığı dönemlerde Başkanvekilliği görevini Ufuk Acay yönetecek Ak parti Teşkilatlarının başkandan sonra ikinci en önemli yöneticiliği olan Siyasi ve Hukuk Birim Başkanı Ufuk Acay olarak Bıyık’ın icra kadrosunda yer buldu. Darıca HAS Parti İlçe Başkanı iken Ak Parti’ye katılan ve burada da partinin tüm program ve hareketliliğine yoğun katılım gösteren Memduh Kaya’da Bıyık başkan yardımcıları arasında yer aldı. Sosyal İşler Birim Başkanı olan Kaya’nın yanısıra Emine Kalkan’da  Ekonomi İşler Sorumlusu olarak görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.