Ak Darıca'da Kimler Aday Adayı?

Darıca 09.11.2018 - 23:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Darıca'da Kimler Aday Adayı?

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesinde Darıca Belediye Başkan Aday Adayları başvurularını hızla gerçekleştirmeye devam ettiler.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na Belediye Başkanlığı Aday Adayı olarak ilk başvuruyu Zeynep Subaşı yaparken son başvuruyu ise Ömer Öztürk gerçekleştirdi. Bu iki isim dışında Orhan Pala, Faruk Güneş başvuru dosyalarını bugün teslim eden isimler oldu. Yarın Çetin Solhan, Pazar günü ise Ertuğrul Çetinkaya başvurusunu gerçekleştirecek. Pazartesi günü ise Nurbay Aydemir, Nusret Subaşı ve Murat Bayraktar'ın başvurularını gerçekleştirmeleri bekleniyor. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, genel merkezden ilçe başkanları ile ilgili çıkacak kararı beklerken, aday adayı başvurusu gerçekleştirmesi beklenen isimler arasında Olcay Ulus ve Tayyar Dağcı'nın da olacağı tahmin ediliyor. Adaylık yarışında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak aday adayı süreci yaşamadan genel merkezin değerlednirmesi sonucunda verilecek kararı bekleyecek.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçim öncesinde Darıca Belediye Başkan Aday Adayları başvurularını hızla gerçekleştirmeye devam ettiler.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na Belediye Başkanlığı Aday Adayı olarak ilk başvuruyu Zeynep Subaşı yaparken son başvuruyu ise Ömer Öztürk gerçekleştirdi. Bu iki isim dışında Orhan Pala, Faruk Güneş başvuru dosyalarını bugün teslim eden isimler oldu.

Yarın Çetin Solhan, Pazar günü ise Ertuğrul Çetinkaya başvurusunu gerçekleştirecek. Pazartesi günü ise Nurbay Aydemir, Nusret Subaşı ve Murat Bayraktar'ın başvurularını gerçekleştirmeleri bekleniyor. Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, genel merkezden ilçe başkanları ile ilgili çıkacak kararı beklerken, aday adayı başvurusu gerçekleştirmesi beklenen isimler arasında Olcay Ulus ve Tayyar Dağcı'nın da olacağı tahmin ediliyor. Adaylık yarışında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak aday adayı süreci yaşamadan genel merkezin değerlednirmesi sonucunda verilecek kararı bekleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.