AK Darıca Nenehatun’dan Başladı!

Darıca 02.02.2017 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Darıca Nenehatun’dan Başladı!

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı Referandum öncesi harekete geçti. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri 14 Mahalle Teşkilatını sırayla ilçe teşkilatına alarak yeni sistemi madde madde anlatmaya başladılar. Bu bağlamda ilk eğitim Nenehatun Mahalle Teşkilatına verildi.

  “YENİ ANAYASA” VE “CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ” MADDE MADDE ANLATILDI AK Parti Darıca İlçe teşkilatı referandum öncesi kolları sıvadı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri 14 Mahallede ki Mahalle teşkilatlarına tek tek “Yeni Anayasa” ve “Cumhurbaşkanlığı” sistemini eğitimi vermeye başladı. Eğitimlerin amacı AK Parti Darıca teşkilatlarının Referandum sürecinde donanımlı bir şekilde sahaya çıkması. Bu bağlamda ilk olarak Darıca Nenehatun Mahalle teşkilatından başlanıldı. AK Parti Darıca Mahalle Başkan ve teşkilatı ilçe binasında konferans salonunda toplanarak Başkan Muzaffer Bıyık tarafından, slayt gösterisi eşliğinde “Yeni Anayasa” ve “Cumhurbaşkanlığı” sistemi madde madde anlatıldı.   TÜM MAHALLE TEŞKİLATLARI REFERANDUMA HAZIR OLACAK Yeni sistemin halka tam manasıyla izah edilmesinin büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan Muzaffer Bıyık: “Genel Merkezimiz tarafından bize yeni sistemle ilgili bilgiler geldi. Bizde bu bilgiler çerçevesinde Darıca’da 14 Mahalle teşkilatımızı ilçe binamızda sırayla ağırlayarak mevcut sistemi madde madde anlatacağız. İlk olarak Nenehatun Mahallemizden başladık. Teşkilatlarımızı donanımlı bir hale getirip inşallah Referandum için sahaya ineceğiz. Darıca’da halkımız her zaman AK Partimizin yanında oldu. Referandumda da olacaktır. İnşallah Darıca’dan Yüzde 70 “Evet” çıkararak büyük başarıya imza atacağız” dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı Referandum öncesi harekete geçti. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri 14 Mahalle Teşkilatını sırayla ilçe teşkilatına alarak yeni sistemi madde madde anlatmaya başladılar. Bu bağlamda ilk eğitim Nenehatun Mahalle Teşkilatına verildi.

 

“YENİ ANAYASA” VE “CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ” MADDE MADDE ANLATILDI

AK Parti Darıca İlçe teşkilatı referandum öncesi kolları sıvadı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri 14 Mahallede ki Mahalle teşkilatlarına tek tek “Yeni Anayasa” ve “Cumhurbaşkanlığı” sistemini eğitimi vermeye başladı. Eğitimlerin amacı AK Parti Darıca teşkilatlarının Referandum sürecinde donanımlı bir şekilde sahaya çıkması. Bu bağlamda ilk olarak Darıca Nenehatun Mahalle teşkilatından başlanıldı. AK Parti Darıca Mahalle Başkan ve teşkilatı ilçe binasında konferans salonunda toplanarak Başkan Muzaffer Bıyık tarafından, slayt gösterisi eşliğinde “Yeni Anayasa” ve “Cumhurbaşkanlığı” sistemi madde madde anlatıldı.

 

TÜM MAHALLE TEŞKİLATLARI REFERANDUMA HAZIR OLACAK

Yeni sistemin halka tam manasıyla izah edilmesinin büyük önem arz ettiğini dile getiren Başkan Muzaffer Bıyık: “Genel Merkezimiz tarafından bize yeni sistemle ilgili bilgiler geldi. Bizde bu bilgiler çerçevesinde Darıca’da 14 Mahalle teşkilatımızı ilçe binamızda sırayla ağırlayarak mevcut sistemi madde madde anlatacağız. İlk olarak Nenehatun Mahallemizden başladık. Teşkilatlarımızı donanımlı bir hale getirip inşallah Referandum için sahaya ineceğiz. Darıca’da halkımız her zaman AK Partimizin yanında oldu. Referandumda da olacaktır. İnşallah Darıca’dan Yüzde 70 “Evet” çıkararak büyük başarıya imza atacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.