AK Darıca toplantı yaptı

Siyaset 14.02.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Darıca toplantı yaptı

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yönetiminde gerçekleşen toplantı bir saati aşkın sürdü. Partililer, düzenlenen toplantıda duygu ve düşüncelerini dile getirirken görüş alışverişinde bulundular. GÖRÜŞLERİNİ İFADE ETTİLER AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısına imza attı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay başkanlığında gerçekleşen toplantıda kararlar alınırken geçmiş ve gelecek konuşuldu. Parti çalışmalarının masaya yatırıldığı haftalık toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan partililer, karşılıklı fikir alışverişinin yanı sırada önerilerde de bulundular. AK Parti Darıca İlçe teşkilatı saha içi ve saha dışı çalışmalarına devam ederek daha aktif olacaklarını kaydettiler. HAYIRLARA VESİLE OLSUN AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, haftalık toplantılarının hayırlara vesile olmasını dilerken “Çalışmalarımız sürüyor. Teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm çabamız hayırlı işlere imza atmak. Partili arkadaşlarımızla beraber daha iyi neler yaparız anlamıyla toplantıda çeşitli görüşlerimizi söyledik. Aldığımız kararlar partimize ve Darıcamıza hayırlı olsun inşallah. Çok daha güçlü ve çok daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yönetiminde gerçekleşen toplantı bir saati aşkın sürdü. Partililer, düzenlenen toplantıda duygu ve düşüncelerini dile getirirken görüş alışverişinde bulundular.

GÖRÜŞLERİNİ İFADE ETTİLER

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısına imza attı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay başkanlığında gerçekleşen toplantıda kararlar alınırken geçmiş ve gelecek konuşuldu. Parti çalışmalarının masaya yatırıldığı haftalık toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunan partililer, karşılıklı fikir alışverişinin yanı sırada önerilerde de bulundular. AK Parti Darıca İlçe teşkilatı saha içi ve saha dışı çalışmalarına devam ederek daha aktif olacaklarını kaydettiler.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, haftalık toplantılarının hayırlara vesile olmasını dilerken “Çalışmalarımız sürüyor. Teşkilat olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm çabamız hayırlı işlere imza atmak. Partili arkadaşlarımızla beraber daha iyi neler yaparız anlamıyla toplantıda çeşitli görüşlerimizi söyledik. Aldığımız kararlar partimize ve Darıcamıza hayırlı olsun inşallah. Çok daha güçlü ve çok daha güzel hizmetler gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.