AK Darıca vitesi yükseltti

Darıca 11.06.2018 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Darıca vitesi yükseltti

İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, SAHURA KADAR PROGRAM YAPIYOR

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimlerine yaklaşık 2 hafta kala tempoyu iyice arttırdı. Sahura kadar program yapan İlçe Başkanı Bıyık, Darıca’da 7’den 70’e herkesle birebir temas kuruyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, 24Haziran seçimleri öncesi adeta vites yükseltti. 24 Haziran’da rekor oy almak istediklerini ifade eden Bıyık, ekibiyle birlikte bu hedefi yakalamak için çalışıyor. Darıca’da SKM programlarını yoğun bir tempoda sürdüren İlçe Başkanı Bıyık, milletvekili adaylarıyla birlikte gece geç saatlere kadar programlara katılıyor. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen İlçe Başkanı Bıyık, çocukları da ihmal etmiyor. Çocuklarla sıcak diyaloglar kuran Bıyık, çocuklara küçük hediyeler vererek de gönüllerini alıyor. FİNALİ SAHURDA YAPIYOR Sabah erken saatlerde parti çalışmalarına başlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle Darıcalılarla birebir temas kuruyor. Hasta ve yaşlıları da unutmayan İlçe Başkanı Bıyık, milletvekili adaylarıyla da geç saatlere kadar programlara katılıyor. Geçtiğimiz gün de AK parti Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek’le birlikte yoğun bir tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, finali sahurda İstasyondaki Kahve Deryası’nda yaptı. Partilileriyle birlikte sahur yapan İlçe Başkanı Bıyık, programların değerlendirmesini de partilileriyle toplantı yaparak masaya yatırdı.
İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, SAHURA KADAR PROGRAM YAPIYOR

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, 24 Haziran seçimlerine yaklaşık 2 hafta kala tempoyu iyice arttırdı. Sahura kadar program yapan İlçe Başkanı Bıyık, Darıca’da 7’den 70’e herkesle birebir temas kuruyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimi, 24Haziran seçimleri öncesi adeta vites yükseltti. 24 Haziran’da rekor oy almak istediklerini ifade eden Bıyık, ekibiyle birlikte bu hedefi yakalamak için çalışıyor. Darıca’da SKM programlarını yoğun bir tempoda sürdüren İlçe Başkanı Bıyık, milletvekili adaylarıyla birlikte gece geç saatlere kadar programlara katılıyor. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen İlçe Başkanı Bıyık, çocukları da ihmal etmiyor. Çocuklarla sıcak diyaloglar kuran Bıyık, çocuklara küçük hediyeler vererek de gönüllerini alıyor.

FİNALİ SAHURDA YAPIYOR

Sabah erken saatlerde parti çalışmalarına başlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle Darıcalılarla birebir temas kuruyor. Hasta ve yaşlıları da unutmayan İlçe Başkanı Bıyık, milletvekili adaylarıyla da geç saatlere kadar programlara katılıyor. Geçtiğimiz gün de AK parti Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek’le birlikte yoğun bir tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, finali sahurda İstasyondaki Kahve Deryası’nda yaptı. Partilileriyle birlikte sahur yapan İlçe Başkanı Bıyık, programların değerlendirmesini de partilileriyle toplantı yaparak masaya yatırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.