GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Ak Darıca Yarın Toplanıyor

Darıca 24.06.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Darıca Yarın Toplanıyor

AK Parti Darıca Bayramın Birinci günü Bayramlaşacak.

 AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Bayramlaşma programını bu Ramazan Bayramı’ndan da 25 Haziran 2017 Pazar günü Saat:10.00’da İlçe binasında gerçekleştirecek. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Bayramlaşma programlarını bayramın birinci günü gerçekleştireceklerini dile getirerek, tüm Darıca halkını parti binalarında gerçekleştirecekleri bayramlaşma programına davet etti.  AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.“Başta Darıca halkı olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” diyen Başkan Muzaffer Bıyık, Mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Bayrama erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bu duygu ve düşünceler içinde, en kalbi duygularımla, mübarek Ramazan bayramını tekrar kutluyor. Bayramın tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa barış, sevgi, huzur, saadet ve selamet getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” 
AK Parti Darıca Bayramın Birinci günü Bayramlaşacak.

 AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği Bayramlaşma programını bu Ramazan Bayramı’ndan da 25 Haziran 2017 Pazar günü Saat:10.00’da İlçe binasında gerçekleştirecek. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Bayramlaşma programlarını bayramın birinci günü gerçekleştireceklerini dile getirerek, tüm Darıca halkını parti binalarında gerçekleştirecekleri bayramlaşma programına davet etti. 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.“Başta Darıca halkı olmak üzere tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” diyen Başkan Muzaffer Bıyık, Mesajında şu ifadelere yer verdi: “Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Bayrama erişmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan Bayramı, milletçe sahip olduğumuz dostluk, kardeşlik, sosyal dayanışma ve yardımlaşma gibi ulvi duyguların yeniden canlandığı, halkımızı birbirine bağlayan müstesna bir bayramdır. Bu duygu ve düşünceler içinde, en kalbi duygularımla, mübarek Ramazan bayramını tekrar kutluyor. Bayramın tüm hanelere, tüm ocaklara, tüm gönüllere; ülkemize, İslam dünyasına ve insanlığa barış, sevgi, huzur, saadet ve selamet getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.