AK Dilovası’na KADEF’ten ziyaret

Dilovası 14.07.2020 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Dilovası’na KADEF’ten ziyaret

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım’dan Dilovası AK Parti teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli’nde yeni kurulmasına rağmen sivil toplum kuruluşlarına âdeta örnek teşkil eden KADEF Federasyonu Ak parti ilçe başkanı Osman Akbulut’u ve Yönetim Kurulu Hemşerisi olan Dilovası Eleşkirtliler Derneği başkanı aynı zamanda AK parti ilçe teşkilat başkanı görevini yürüten Mahmut Kocabay’ı beraberindeki yönetim kurulu ve gençlik kolları, Dilovası spor kulübü başkanı Recep Laç ile birlikte ziyaret etti. AĞRILI HEMŞERİMİZE GÜZEL HİZMETLER YAPACAK Yapılan ziyaret memnuniyetini dile getiren Akbulut, yaşadığımız ilçede Ağrılıların yoğunlukta olduğu ve kentimize ciddi katkı sunduklarını Ağrılıları önemsediklerini görmezden gelmediklerini ifade etti. Akbulut, “Bizler AK parti, büyük bir aileyiz. Toplumun her kesimine eşitiz, insanımızı önemsiyoruz. KADEF başkanı kardeşim Ömer Yıldırımın başarısını biliyor, Ağrılı hemşerimize güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi. DOSTLUĞUMUZ SİYASETTEN ÖTE Akbulut’un ardından Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, “Bizler Kocaeli Ağrı Dernekleri federasyonu olarak sivil toplum kuruluşu olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz. Osman başkanla geçmişe dayalı bir abi kardeş hukukumuz var. Bizim dostluğumuz siyasetten öte. Aynı zamanda Ak parti teşkilat başkanı Mahmut Kocabay ve Eleşkirtliler Derneği başkanı federasyonumuzun da yönetim kurulu yürüten Mahmut Kocabay’ın başarı bizleri ayrıca ziyadesi ile memnun ediyor” diye konuştu. Sıcak ve samimi bir ortamda karşıladıkları İçin Dilovası Ak parti ilçe başkanı Osman Akbulut ve yönetimine Kocaeli AK parti İl yönetim kurulu Fazıl Korkmaz ve Dilovası Ak parti teşkilat başkanı Mahmut Kocabay’a teşekkür etti.

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım’dan Dilovası AK Parti teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Kocaeli’nde yeni kurulmasına rağmen sivil toplum kuruluşlarına âdeta örnek teşkil eden KADEF Federasyonu Ak parti ilçe başkanı Osman Akbulut’u ve Yönetim Kurulu Hemşerisi olan Dilovası Eleşkirtliler Derneği başkanı aynı zamanda AK parti ilçe teşkilat başkanı görevini yürüten Mahmut Kocabay’ı beraberindeki yönetim kurulu ve gençlik kolları, Dilovası spor kulübü başkanı Recep Laç ile birlikte ziyaret etti.

AĞRILI HEMŞERİMİZE GÜZEL HİZMETLER YAPACAK

Yapılan ziyaret memnuniyetini dile getiren Akbulut, yaşadığımız ilçede Ağrılıların yoğunlukta olduğu ve kentimize ciddi katkı sunduklarını Ağrılıları önemsediklerini görmezden gelmediklerini ifade etti. Akbulut, “Bizler AK parti, büyük bir aileyiz. Toplumun her kesimine eşitiz, insanımızı önemsiyoruz. KADEF başkanı kardeşim Ömer Yıldırımın başarısını biliyor, Ağrılı hemşerimize güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.

DOSTLUĞUMUZ SİYASETTEN ÖTE

Akbulut’un ardından Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, “Bizler Kocaeli Ağrı Dernekleri federasyonu olarak sivil toplum kuruluşu olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz. Osman başkanla geçmişe dayalı bir abi kardeş hukukumuz var. Bizim dostluğumuz siyasetten öte. Aynı zamanda Ak parti teşkilat başkanı Mahmut Kocabay ve Eleşkirtliler Derneği başkanı federasyonumuzun da yönetim kurulu yürüten Mahmut Kocabay’ın başarı bizleri ayrıca ziyadesi ile memnun ediyor” diye konuştu. Sıcak ve samimi bir ortamda karşıladıkları İçin Dilovası Ak parti ilçe başkanı Osman Akbulut ve yönetimine Kocaeli AK parti İl yönetim kurulu Fazıl Korkmaz ve Dilovası Ak parti teşkilat başkanı Mahmut Kocabay’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.