19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Dilovası'nda icra tamam!

Siyaset 22.09.2020 - 20:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Dilovası'nda icra tamam!

Haftasonu gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Kongresi ile Dilovası İlçe Başkanı Seçilen İlhan Yıldırım Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbatayı almasının ardından kurban kesen Başkan Yıldırım, kurban kesim töreni sonrası bir toplantı yaparak A Takımını açıkladı.  Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bugün Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle önce mazbatasını aldı. Ardından da kurban keserek başkanlığa başladı. Düzenlenen programın ardından ilk toplantısını yapan Başkan Yıldırım A Takımını açıkladı.  İşte Yıldırım'ın A takımı; İLÇE BAŞKANI: İLHAN YILDIRIM  SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANI:FEVZİ KARATAŞ  TEŞKİLAT BAŞKANI:MAHMUT KOCABAY SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI:FATİH MERAL TANIDIM MEDYA BAŞKANI:EMRE SARICA SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI:FAZIL KORKMAZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI:HALİS ADIGÜZEL EKONOMİ İŞLER BAŞKANI:KADİR TEKE SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BŞK.:CEMİL DAŞDEMİR MALİ VE İDARİ İŞLER BAŞKANI:SUAT ŞIK  SEKRETERLİK BAŞKANI: BURÇİN TAŞDEMİR

Haftasonu gerçekleştirilen AK Parti 5. Olağan Kongresi ile Dilovası İlçe Başkanı Seçilen İlhan Yıldırım Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Mazbatayı almasının ardından kurban kesen Başkan Yıldırım, kurban kesim töreni sonrası bir toplantı yaparak A Takımını açıkladı. 

Dilovası AK Parti İlçe Başkanı İlhan Yıldırım bugün Gebze Adliyesi'nde düzenlenen törenle önce mazbatasını aldı. Ardından da kurban keserek başkanlığa başladı. Düzenlenen programın ardından ilk toplantısını yapan Başkan Yıldırım A Takımını açıkladı. 
İşte Yıldırım'ın A takımı;

İLÇE BAŞKANI: İLHAN YILDIRIM 
SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANI:FEVZİ KARATAŞ 
TEŞKİLAT BAŞKANI:MAHMUT KOCABAY
SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI:FATİH MERAL
TANIDIM MEDYA BAŞKANI:EMRE SARICA
SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI:FAZIL KORKMAZ
YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI:HALİS ADIGÜZEL
EKONOMİ İŞLER BAŞKANI:KADİR TEKE
SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BŞK.:CEMİL DAŞDEMİR
MALİ VE İDARİ İŞLER BAŞKANI:SUAT ŞIK 
SEKRETERLİK BAŞKANI: BURÇİN TAŞDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.