19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Dilovası’ndan Kudüs Konferansı

Dilovası 02.01.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Dilovası’ndan Kudüs Konferansı

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları ‘Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Aktivist-Yazar Tuğrul Selmaoğlu’nun anlatımı ile ‘Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu konferansa;  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Genç MÜSİAD Başkanı Enes Malkoç, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. KUDÜS’E SAHİP ÇIKILDI Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından program Kur’an tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinin ardından gerçekleştirilen konferansta konuşan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “AK Parti Dilovası gençlik kolları olarak düzenlediğimiz ‘Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu konferansımıza hepiniz hoş geldiniz. Kudüs Kırmızı çizgimizdir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece bizlerin değil, ümmetin de umudu. TEBRİK EDERİM Onun önderliği sayesinde Müslüman toplumlar bir araya gelerek Kudüs’e sahip çıkıldı. Bizlerde tıpkı Cumhur-u Reisimiz gibi, Kudüs üzerindeki duyarlılığımızı sürdürmeye, konunun hassasiyetle gündemde kalmasına itina gösteriyoruz.” dedi. Başkan Sarıca’dan sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut bir konuşma yaptı. Başkan Akbulut, “Gençlerimizi bu duyarlılık karşısında tebrik ediyorum. Kudüs hepimizin kırmızıçizgisidir. Gençlerimizin düzenlediği bu konferansla hep birlikte daha da bilinçleneceğiz.” diye konuştu. KIRMIZI ÇİZGİMİZ Başkan Akbulut’tan sonra Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar gençlere teşekkür ederek, “Bu konferansı düzenleyen gençlerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizin ne kadar bilinçli olduklarını bir kez daha görmüş olduk. Konferansta emeği geçen tüm gençleri tebrik ederim.” dedi. Başkan Toltar’dan sonra son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bir konuşma yaptı. Şeker konuşmasında, “Kudüs bütün Müslümanların kırmızı çizgisidir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olaya el koymuştur. Cumhurbaşkanımız zalimlerin karşısındadır.” ifadelerine yer verdi. Gerçekleşen konuşmaların ardından Aktivist-Yazar Tuğrul Selmaoğlu Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu konferansı gerçekleştirdi.      
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları ‘Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu bir konferans gerçekleştirdi.

Aktivist-Yazar Tuğrul Selmaoğlu’nun anlatımı ile ‘Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu konferansa;  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Genç MÜSİAD Başkanı Enes Malkoç, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Yöneticileri, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

KUDÜS’E SAHİP ÇIKILDI

Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından program Kur’an tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinin ardından gerçekleştirilen konferansta konuşan AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “AK Parti Dilovası gençlik kolları olarak düzenlediğimiz ‘Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu konferansımıza hepiniz hoş geldiniz. Kudüs Kırmızı çizgimizdir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan sadece bizlerin değil, ümmetin de umudu.

TEBRİK EDERİM

Onun önderliği sayesinde Müslüman toplumlar bir araya gelerek Kudüs’e sahip çıkıldı. Bizlerde tıpkı Cumhur-u Reisimiz gibi, Kudüs üzerindeki duyarlılığımızı sürdürmeye, konunun hassasiyetle gündemde kalmasına itina gösteriyoruz.” dedi. Başkan Sarıca’dan sonra AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut bir konuşma yaptı. Başkan Akbulut, “Gençlerimizi bu duyarlılık karşısında tebrik ediyorum. Kudüs hepimizin kırmızıçizgisidir. Gençlerimizin düzenlediği bu konferansla hep birlikte daha da bilinçleneceğiz.” diye konuştu.

KIRMIZI ÇİZGİMİZ

Başkan Akbulut’tan sonra Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar gençlere teşekkür ederek, “Bu konferansı düzenleyen gençlerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizin ne kadar bilinçli olduklarını bir kez daha görmüş olduk. Konferansta emeği geçen tüm gençleri tebrik ederim.” dedi. Başkan Toltar’dan sonra son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker bir konuşma yaptı. Şeker konuşmasında, “Kudüs bütün Müslümanların kırmızı çizgisidir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olaya el koymuştur. Cumhurbaşkanımız zalimlerin karşısındadır.” ifadelerine yer verdi. Gerçekleşen konuşmaların ardından Aktivist-Yazar Tuğrul Selmaoğlu Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ konulu konferansı gerçekleştirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.