AK Gebze'de birlik mesajı

Gebze 16.02.2017 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Gebze'de birlik mesajı

  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve SKM Başkanı Nuri Kaya, bugüne kadar Gebze'de görev yapan ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerini bir araya getirerek birlik beraberlik pozu verdi. Referandum öncesi istişare toplantısında bir araya gelen AK Parti'nin önemli isimlerinin bu pozunu gören kulisler ise "Referandum öncesi birlik beraberlik mesajı verdiler" şeklinde yorumladı. Toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Pehlivan, Gebze Eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur ile Cemalettin Kaflı, Eyüp Ayar, Eski İlçe Başkanları Yılmaz Bayram ve Metin Gökçe ve AK Parti İl Yöneticisi Hüseyin Kurt katıldı.

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve SKM Başkanı Nuri Kaya, bugüne kadar Gebze'de görev yapan ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekillerini bir araya getirerek birlik beraberlik pozu verdi. Referandum öncesi istişare toplantısında bir araya gelen AK Parti'nin önemli isimlerinin bu pozunu gören kulisler ise "Referandum öncesi birlik beraberlik mesajı verdiler" şeklinde yorumladı.

Toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi Eski Başkanı İbrahim Pehlivan, Gebze Eski İlçe Başkanı ve Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur ile Cemalettin Kaflı, Eyüp Ayar, Eski İlçe Başkanları Yılmaz Bayram ve Metin Gökçe ve AK Parti İl Yöneticisi Hüseyin Kurt katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.