AK Gebze'den Miting daveti!

Gebze 06.06.2018 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Gebze'den Miting daveti!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Mitingi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Pazar günü İzmit Perşembe Pazarı alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Büyük Kocaeli mitingi için davetler yapan AK Parti Gebze, STK ziyaretleri gerçekleştirdi.  İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ekibi, Gebze Ticaret Odası, Emekliler Derneği, Petrol – İŞ ve Çelik- İŞ Sendikası Gebze Şubesini ziyaret etti. AK Gebze STK temsilcilerine miting davetiyesi verdi. SEFERBERLİK VAR Hummalı bir şekilde miting çalışması yapan AK Parti Gebze, gitmedik yer bırakmıyor. Sosyal medya, telefon, birebir ziyaretler başta olmak üzere gece gündüz demeden miting davetleri yapan AK Parti Gebze, İl Teşkilatının 100 bin hedefini gerçekleştirmek için üzerine düşeni yapıyor. Her ne kadar Gebze İlçe Teşkilatı 15 bin kişi hedef olarak belirlese de bu sayıyı rahat bir şekilde geçmesi bekleniyor. İlçe Başkanı İrfan Ayar, Yeni Türkiye için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin büyük önem taşıdığını belirterek, STK’lardan mitinge destek vermelerini istedi.
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli Mitingi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Pazar günü İzmit Perşembe Pazarı alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak Büyük Kocaeli mitingi için davetler yapan AK Parti Gebze, STK ziyaretleri gerçekleştirdi.  İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ekibi, Gebze Ticaret Odası, Emekliler Derneği, Petrol – İŞ ve Çelik- İŞ Sendikası Gebze Şubesini ziyaret etti. AK Gebze STK temsilcilerine miting davetiyesi verdi.

SEFERBERLİK VAR

Hummalı bir şekilde miting çalışması yapan AK Parti Gebze, gitmedik yer bırakmıyor. Sosyal medya, telefon, birebir ziyaretler başta olmak üzere gece gündüz demeden miting davetleri yapan AK Parti Gebze, İl Teşkilatının 100 bin hedefini gerçekleştirmek için üzerine düşeni yapıyor. Her ne kadar Gebze İlçe Teşkilatı 15 bin kişi hedef olarak belirlese de bu sayıyı rahat bir şekilde geçmesi bekleniyor. İlçe Başkanı İrfan Ayar, Yeni Türkiye için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin büyük önem taşıdığını belirterek, STK’lardan mitinge destek vermelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.