Ak Gebze Hazır

Siyaset 22.02.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Gebze Hazır

25 Şubat günü (Pazar) AK Parti Kocaeli Olağan İl Kongresi’ne katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım için Gebze’de tüm hazırlıklar yapıldı. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı verilen hedefin üzerinde bir katılım gösterecek.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi hafta sonu partilerinin il kongreleri için çalışmalarını tamamladı. Ayar, Başbakan Binali Yıldırım’ın teşrifiyle yapılacak olan kongreyle alakalı ilçedeki tüm aktif STK’lara davet götürdü. Bilindiği üzere AK Parti İl Başkanı ve kongrede yeniden aday gösterilen Şemsettin Ceyhan davetlerin TSK’nın Afrin Operasyonu’na anlam kazandırmak adına zeytin fidanlarıyla yapılacağını söylemişti. Öylede oldu bu kapsamda yaklaşık yüz noktaya ziyaret de bulunan başkan Ayar, davetlerini zeytin fidanı hediyesiyle yaptı.  HEDEFİN ÜZERİNDE BİR KATILIM OLACAK  Konuyla alakalı AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yaptığı konuşmasında, “Yaklaşık bir ay önce liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı gençlik kolları kongresinde büyük bir coşkuyla karşıladık. Şimdi ise aynı heyecanla Başbakanımız Binali Yıldırım’ı il kongremizde misafir etmenin hazırlığı içerisindeyiz. Yoğun bir tempo ile ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, zeytin fidanı hediye ederek ilçemizdeki tüm aktif STK’ların kapısını çaldık. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte tüm çalışmalarımızı tamamladık sayılır. İl başkanımızın AK Parti Gebze’ye verdiği hedefin üzerinde bir katılımla kongrede yerimizi alacağız” dedi.  AK GENÇLİK BROŞÜR DAĞITTI, AFİŞ ASTI!  Öte yandan AK Parti Gebze İlçe ana kademinin ziyaretlerinin yanı sıra kadın ve gençlik kollarını da kongreyle alakalı sorumluluklarını yerine getirdi. AK Parti Gebze kadın kolları ev ev gezerek hem partililerini hem de vatandaşı kongreye davet etti. AK Parti Gebze gençlik kolları ise kongre için bastırılan 60 bin broşürü Gebze sokaklarında dağıtarak halkı bilgilendirdi. Gençlik kolları yine kentin çeşitli yerlerine afişler asarak Gebzelilere Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı kongrenin tanıtımını yaptı.   İrfan Ayar, gençlik kollarının çalışmalarını yerinde inceledi, afiş asan gençlerle eşlik etti.   
25 Şubat günü (Pazar) AK Parti Kocaeli Olağan İl Kongresi’ne katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım için Gebze’de tüm hazırlıklar yapıldı. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı verilen hedefin üzerinde bir katılım gösterecek.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve yönetimi hafta sonu partilerinin il kongreleri için çalışmalarını tamamladı. Ayar, Başbakan Binali Yıldırım’ın teşrifiyle yapılacak olan kongreyle alakalı ilçedeki tüm aktif STK’lara davet götürdü. Bilindiği üzere AK Parti İl Başkanı ve kongrede yeniden aday gösterilen Şemsettin Ceyhan davetlerin TSK’nın Afrin Operasyonu’na anlam kazandırmak adına zeytin fidanlarıyla yapılacağını söylemişti. Öylede oldu bu kapsamda yaklaşık yüz noktaya ziyaret de bulunan başkan Ayar, davetlerini zeytin fidanı hediyesiyle yaptı.

 HEDEFİN ÜZERİNDE BİR KATILIM OLACAK 

Konuyla alakalı AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar yaptığı konuşmasında, “Yaklaşık bir ay önce liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı gençlik kolları kongresinde büyük bir coşkuyla karşıladık. Şimdi ise aynı heyecanla Başbakanımız Binali Yıldırım’ı il kongremizde misafir etmenin hazırlığı içerisindeyiz. Yoğun bir tempo ile ziyaretlerimizi gerçekleştirdik, zeytin fidanı hediye ederek ilçemizdeki tüm aktif STK’ların kapısını çaldık. Ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte tüm çalışmalarımızı tamamladık sayılır. İl başkanımızın AK Parti Gebze’ye verdiği hedefin üzerinde bir katılımla kongrede yerimizi alacağız” dedi.

 AK GENÇLİK BROŞÜR DAĞITTI, AFİŞ ASTI! 

Öte yandan AK Parti Gebze İlçe ana kademinin ziyaretlerinin yanı sıra kadın ve gençlik kollarını da kongreyle alakalı sorumluluklarını yerine getirdi. AK Parti Gebze kadın kolları ev ev gezerek hem partililerini hem de vatandaşı kongreye davet etti. AK Parti Gebze gençlik kolları ise kongre için bastırılan 60 bin broşürü Gebze sokaklarında dağıtarak halkı bilgilendirdi. Gençlik kolları yine kentin çeşitli yerlerine afişler asarak Gebzelilere Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı kongrenin tanıtımını yaptı.

 

İrfan Ayar, gençlik kollarının çalışmalarını yerinde inceledi, afiş asan gençlerle eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.