19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK GENÇ ÇAYIROVA’NIN BAŞARILI İSMİ İL YÖNETİMİNE ATANDI!

Çayırova 08.12.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ ÇAYIROVA’NIN BAŞARILI İSMİ İL YÖNETİMİNE ATANDI!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları’nın başarılı ismi Sedat Özçelik, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

 Çayırova’nın başarılı genç siyasetçilerinden ve 7 yıldır parti içinde çeşitli görevlerde yer alan en son olarak İlçe Gençlik Kollarında görev alırken, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın takdiri ile il gençlik kolları yönetimine atandı. Sosyal Medya hesabı üzerinden duyurduğu haberle il gençlik kolları yönetimine geçtiğini duyuran Özçelik, şu sözlerle duyurdu. “Yaklaşık 7 yıldır birçok kademesinde aktif olarak görev almakta olduğum AK Partimiz içerisinde bugün itibari ile değerli İl Başkanımız Emre Kahraman'ın takdiri ile Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekteyim. Başta Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanım İbrahim Güler olmak üzere tüm gençlik kolları mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Beraber yürüdüğümüz bu yolda onların sesi olmak amacı ile ilk gün ki aşk ile elimden gelen tüm gayret ile çalışacağım. Çayırova ilçe başkanımız Zafer Kılıç ve Belediye başkanımız Sayın Şevki Demirci başkanımıza emekleri için teşekkür ederim. İlk gün ki aşk ile HAYDİ BİSMİLLAH!” dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları’nın başarılı ismi Sedat Özçelik, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

 Çayırova’nın başarılı genç siyasetçilerinden ve 7 yıldır parti içinde çeşitli görevlerde yer alan en son olarak İlçe Gençlik Kollarında görev alırken, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın takdiri ile il gençlik kolları yönetimine atandı.

Sosyal Medya hesabı üzerinden duyurduğu haberle il gençlik kolları yönetimine geçtiğini duyuran Özçelik, şu sözlerle duyurdu. “Yaklaşık 7 yıldır birçok kademesinde aktif olarak görev almakta olduğum AK Partimiz içerisinde bugün itibari ile değerli İl Başkanımız Emre Kahraman'ın takdiri ile Kocaeli İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi olarak devam etmekteyim. Başta Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanım İbrahim Güler olmak üzere tüm gençlik kolları mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Beraber yürüdüğümüz bu yolda onların sesi olmak amacı ile ilk gün ki aşk ile elimden gelen tüm gayret ile çalışacağım. Çayırova ilçe başkanımız Zafer Kılıç ve Belediye başkanımız Sayın Şevki Demirci başkanımıza emekleri için teşekkür ederim. İlk gün ki aşk ile HAYDİ BİSMİLLAH!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.