AK Genç Çayırova’da başkan tamam!

Çayırova 23.09.2019 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Genç Çayırova’da başkan tamam!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in istifasının ardından yapılan istişareler sonucunda yeni başkan Burak Fidan oldu.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in istifasının ardından yapılan istişareler sonucunda yeni başkan Burak Fidan oldu. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ailesine daha çok vakit ayırmak üzere geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa etmişti. Güler’in istifasının ardından 8 aday başkanlık için yarıştı. Yapılan istişarelerin ardından Başkan Adayı Burak Fidan yeni başkan olarak atandı. Çiçeği burnunda başkan gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, “Herkesi mutlu eden bir karar oldu şükürler olsun. Sorumluluğumuz çok yüksek biliyoruz ancak üstesinden geleceğiz. Bizler birlik içerisinde çalışacağız. En yakın süreçte büyüklerimizle istişare ederek yönetimimizi de açıklayacağız. Eski yönetim yeni yönetim diye ayırmayacağız. Bizler birliktelik ile çalışmalarımızı yapacağız. Çayırova’da genç kardeşlerimize değer vererek aynı bayrak altında buluşacağız. Bundan önce geçmiş dönemde başkanlık yapan gençlik kolları başkanlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi. HAYIRLI OLSUN Yeni başkanı AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da bir mesaj yayımlayarak kutladı. Kahraman, “Yaptığımız istişareler doğrultusunda siyasi büyüklerimizin takdiri ve Genel merkez gençlik kolları başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş’ün görevlendirmesiyle Çayırova gençlik kolları başkanlığı görevine Burak Fidan kardeşimiz atanmıştır. Hayırlı ve mübarek olsun” açıklamasında bulundu.  
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in istifasının ardından yapılan istişareler sonucunda yeni başkan Burak Fidan oldu.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in istifasının ardından yapılan istişareler sonucunda yeni başkan Burak Fidan oldu. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ailesine daha çok vakit ayırmak üzere geçtiğimiz haftalarda görevinden istifa etmişti. Güler’in istifasının ardından 8 aday başkanlık için yarıştı. Yapılan istişarelerin ardından Başkan Adayı Burak Fidan yeni başkan olarak atandı. Çiçeği burnunda başkan gazetemize özel açıklamalarda bulunarak, “Herkesi mutlu eden bir karar oldu şükürler olsun. Sorumluluğumuz çok yüksek biliyoruz ancak üstesinden geleceğiz. Bizler birlik içerisinde çalışacağız. En yakın süreçte büyüklerimizle istişare ederek yönetimimizi de açıklayacağız. Eski yönetim yeni yönetim diye ayırmayacağız. Bizler birliktelik ile çalışmalarımızı yapacağız. Çayırova’da genç kardeşlerimize değer vererek aynı bayrak altında buluşacağız. Bundan önce geçmiş dönemde başkanlık yapan gençlik kolları başkanlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ederim” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Yeni başkanı AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da bir mesaj yayımlayarak kutladı. Kahraman, “Yaptığımız istişareler doğrultusunda siyasi büyüklerimizin takdiri ve Genel merkez gençlik kolları başkanımız Sn. Ahmet Büyükgümüş’ün görevlendirmesiyle Çayırova gençlik kolları başkanlığı görevine Burak Fidan kardeşimiz atanmıştır. Hayırlı ve mübarek olsun” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.