19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Çayırova’dan emniyete ziyaret!

Çayırova 18.09.2020 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Genç Çayırova’dan emniyete ziyaret!

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan ve yönetimi, Çayırova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’i ziyareti etti. AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan ve yönetimi, Çayırova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Fidan, Müdür Aldemir’e yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette koronavirüs kısıtlamaları sürecinde polis teşkilatının katkılarına da değinen Başkan Fidan “Polis teşkilatımızı özellikle pandemi sürecinde tedbirlerin yerine getirilmesi konusunda canla başla çalışmaları, salgının büyümemesi için kişi ayırt etmeksizin kanun koruyucu kimliklerinden ödün vermeden tedbirleri uyguladıkları için tebrik ediyorum” dedi. “ÇAYIROVA HALKI BİLİNÇLİ DAVRANIYOR” Tedbirler hakkında konuşan Müdür Aldemir ise “Mevcut kuralların temini tamamen halkımızın bu zorlu süreci kolayca atlatabilmesi için gereklidir. İlçemizin vatandaşına bu farkındalıkla hareket ederek tedbirlere uyduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan ve yönetimi, Çayırova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’i ziyareti etti.

AK Parti Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Burak Fidan ve yönetimi, Çayırova Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Fidan, Müdür Aldemir’e yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. Ziyarette koronavirüs kısıtlamaları sürecinde polis teşkilatının katkılarına da değinen Başkan Fidan “Polis teşkilatımızı özellikle pandemi sürecinde tedbirlerin yerine getirilmesi konusunda canla başla çalışmaları, salgının büyümemesi için kişi ayırt etmeksizin kanun koruyucu kimliklerinden ödün vermeden tedbirleri uyguladıkları için tebrik ediyorum” dedi.

“ÇAYIROVA HALKI BİLİNÇLİ DAVRANIYOR”

Tedbirler hakkında konuşan Müdür Aldemir ise “Mevcut kuralların temini tamamen halkımızın bu zorlu süreci kolayca atlatabilmesi için gereklidir. İlçemizin vatandaşına bu farkındalıkla hareket ederek tedbirlere uyduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.