AK Genç Çayırova’nın yeni başkanı teşekkür etti

Çayırova 24.09.2019 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Genç Çayırova’nın yeni başkanı teşekkür etti

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yapılan istişareler sonucunda yeni başkan Burak Fidan seçildi. Dün görevin kendisine tebliğ edilmesinin ardından teşekkür mesajı yayımlayan Fidan, Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağım” dedi. AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yapılan istişarelerin ardından Burak Fidan yeni başkan olarak atandı. Çiçeği burnunda başkan açıklamalarda bulunarak teşekkür etti. Fidan yaptığı açıklamada, “Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, Çayırova Gençliği için ve aziz Çayırova için daha çok hedefimiz var. Hiçbir ayrım yapmadan, insanımıza hizmet etmek, gönülden gönüle köprüler kurarak gönülleri kazanmayı bilmeyi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik ve uyguluyoruz. İşte bu yüzden, Çayırova Gençliğine hizmetle şereflendiğimiz günden bugüne asla yılmadan ve asla yorulmadan hep daha iyiye ve daha güzele ulaşmanın gayreti içinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi. “BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ” Önceki dönemlerde görev almış tüm Çayırova Gençlik Kolları Başkanlarımıza bu kutlu dava için verdikleri mücadeleler adına teşekkür ederim.” diyen Başkan Fidan, “Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Çayırova Gençlik Kolları olarak bayrağı bir basamak ileriye taşımak adına bana bu fırsatı veren; Genel Merkez Gençlik Kollarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş Beyefendiye, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç Dr. Tahir Büyükakın Beyefendiye, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Emre Kahraman Beyefendiye, Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi Beyefendiye, İlçe Başkanımız Sn. Ekrem Karahan beyefendiye desteklerini esirgemeyen tüm Çayırovalı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağımızı herkesin bilgisine sunar, sizleri bu kalbi duygularımla Allah’a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yapılan istişareler sonucunda yeni başkan Burak Fidan seçildi. Dün görevin kendisine tebliğ edilmesinin ardından teşekkür mesajı yayımlayan Fidan, Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağım” dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak yapılan istişarelerin ardından Burak Fidan yeni başkan olarak atandı. Çiçeği burnunda başkan açıklamalarda bulunarak teşekkür etti. Fidan yaptığı açıklamada, “Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, Çayırova Gençliği için ve aziz Çayırova için daha çok hedefimiz var. Hiçbir ayrım yapmadan, insanımıza hizmet etmek, gönülden gönüle köprüler kurarak gönülleri kazanmayı bilmeyi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik ve uyguluyoruz. İşte bu yüzden, Çayırova Gençliğine hizmetle şereflendiğimiz günden bugüne asla yılmadan ve asla yorulmadan hep daha iyiye ve daha güzele ulaşmanın gayreti içinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

“BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Önceki dönemlerde görev almış tüm Çayırova Gençlik Kolları Başkanlarımıza bu kutlu dava için verdikleri mücadeleler adına teşekkür ederim.” diyen Başkan Fidan, “Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Çayırova Gençlik Kolları olarak bayrağı bir basamak ileriye taşımak adına bana bu fırsatı veren; Genel Merkez Gençlik Kollarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş Beyefendiye, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Doç Dr. Tahir Büyükakın Beyefendiye, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Emre Kahraman Beyefendiye, Belediye Başkanımız Sn. Bünyamin Çiftçi Beyefendiye, İlçe Başkanımız Sn. Ekrem Karahan beyefendiye desteklerini esirgemeyen tüm Çayırovalı hemşehrilerimize teşekkür ederim. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağımızı herkesin bilgisine sunar, sizleri bu kalbi duygularımla Allah’a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.