AK GENÇ DİLOVASI’NDAN BAŞKAN TOLTAR’A ZİYARET

Dilovası 07.11.2017 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GENÇ DİLOVASI’NDAN BAŞKAN TOLTAR’A ZİYARET

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak ve partimizin bayrağını en üste çıkarmak için yönetimimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız diyen AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kollarının yeni Başkanı Emre Sarıca,“Teşkilat olarak Başkanımızla birlikte güzel hizmetlere imza atmak için ekip ruhuyla çalışacağız. Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın ilçemizde sosyal, kültürel ve eğitime katkısının her zaman devam ettiğini görmekteyiz. Gençlere yönelik çalışmalara her zaman katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Gençlerin ve gençlere yönelik yapılacak çalışmalarda her zaman destekçinizim diyen Başkan Toltar, “Öncelikle, göreve seçilen Gençlik Kolları Başkanımız Emre Sarıca ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. AK Parti gençlere her zaman önem vermiştir ve elde edilen başarılarda gençlerimizin büyük emeği var” dedi. Başkan Toltar ziyaretlerinden dolayı Gençlik Kolları Başkanımız Emre Sarıca ve yönetimine teşekkür etti.
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Yeni Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret ettiler.

Dilovası Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yeni yöneticilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak ve partimizin bayrağını en üste çıkarmak için yönetimimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışacağız diyen AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kollarının yeni Başkanı Emre Sarıca,“Teşkilat olarak Başkanımızla birlikte güzel hizmetlere imza atmak için ekip ruhuyla çalışacağız. Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar'ın ilçemizde sosyal, kültürel ve eğitime katkısının her zaman devam ettiğini görmekteyiz. Gençlere yönelik çalışmalara her zaman katkı sağlayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerin ve gençlere yönelik yapılacak çalışmalarda her zaman destekçinizim diyen Başkan Toltar, “Öncelikle, göreve seçilen Gençlik Kolları Başkanımız Emre Sarıca ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. AK Parti gençlere her zaman önem vermiştir ve elde edilen başarılarda gençlerimizin büyük emeği var” dedi. Başkan Toltar ziyaretlerinden dolayı Gençlik Kolları Başkanımız Emre Sarıca ve yönetimine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.