AK GENÇ DİLOVASI SOSYAL MEDYA’NIN ZARARLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

Dilovası 11.12.2016 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ DİLOVASI SOSYAL MEDYA’NIN ZARARLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi 10 Aralık İnsan Hakları günü sebebi ile sosyal medyanın zararlarını anlatan broşür dağıttı. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi 10 Aralık İnsan Hakları günü sebebi ile sosyal medyanın zararlarını anlatan 2.000 broşür dağıttı. AK Genç Dilovası “Önemsiyoruz Çünkü Önemlisiniz” adlı dağıttığı broşürlerde sosyal medyanın zararlarını ve ailelerin dikkat etmesi gereken konulara dikkat çekti. Dağıtılan broşürlerde “Çocukları internetin olumsuz etkilerinden korumak için anne-babalara tavsiyeler” başlığı altında sosyal medyanın zararlarını madde madde sıraladı.  AİLELERİN ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUKLARI HATIRLATMAK İSTEDİK AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları olarak 10 Aralık İnsan Hakları günü münasebetiyle, Dilovası'ndaki ufak yaştaki kardeşlerimizin sosyal medya ve internet kullanımında aile bireylerin üzerine düşen sorumlulukları hatırlatmak amaçlı 2.000 adet broşür dağıttık. Bir kardeşimizi bile, sosyal medyadan kaynaklanacak zarardan kurtarabilirsek ne mutlu bizlere... Emeklerinden dolayı yönetici kardeşlerimden Allah razı olsun.” Dedi.    

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi 10 Aralık İnsan Hakları günü sebebi ile sosyal medyanın zararlarını anlatan broşür dağıttı.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi 10 Aralık İnsan Hakları günü sebebi ile sosyal medyanın zararlarını anlatan 2.000 broşür dağıttı. AK Genç Dilovası “Önemsiyoruz Çünkü Önemlisiniz” adlı dağıttığı broşürlerde sosyal medyanın zararlarını ve ailelerin dikkat etmesi gereken konulara dikkat çekti. Dağıtılan broşürlerde “Çocukları internetin olumsuz etkilerinden korumak için anne-babalara tavsiyeler” başlığı altında sosyal medyanın zararlarını madde madde sıraladı. 

AİLELERİN ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUKLARI HATIRLATMAK İSTEDİK

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları olarak 10 Aralık İnsan Hakları günü münasebetiyle, Dilovası'ndaki ufak yaştaki kardeşlerimizin sosyal medya ve internet kullanımında aile bireylerin üzerine düşen sorumlulukları hatırlatmak amaçlı 2.000 adet broşür dağıttık. Bir kardeşimizi bile, sosyal medyadan kaynaklanacak zarardan kurtarabilirsek ne mutlu bizlere... Emeklerinden dolayı yönetici kardeşlerimden Allah razı olsun.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.