AK Genç Dilovası Kadınları Unutmadı

Dilovası 09.03.2018 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Genç Dilovası Kadınları Unutmadı

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bayanlar ile ilçedeki esnaf bayanları ziyaret etti.

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi Dilovası Belediyesi, KOMEK, bilgi evleri, esnafları ve vatandaşları ziyarette bulunarak kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve çiçek hediye ettiler. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ve esnafı ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye eden AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, ailenin ve dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlar olmuştur. KUTLUYORUM Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan, eğiten, yetiştiren yine kadınlardır. Şefkati, merhameti, iyiliği, sevgiyi ve bunlar gibi binlerce duyguyu bizlere öğreten ve sembolü olan kadınlar maalesef şiddete maruz kalıyor, ’Cennet anaların ayaklarının altındadır’ diyen bir Peygamberin Ümmeti olarak bu kanayan yara hepimizi derinden üzmekte ve sarsmaktadır. Kadınlara yönelik şiddeti kınıyoruz. Tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, kadınlarımıza sağlık, başarı, huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.
AK Parti Dilovası Gençlik Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan bayanlar ile ilçedeki esnaf bayanları ziyaret etti.

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve yönetimi Dilovası Belediyesi, KOMEK, bilgi evleri, esnafları ve vatandaşları ziyarette bulunarak kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve çiçek hediye ettiler. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını ve esnafı ziyaret ederek kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek hediye eden AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, “Dünya var olduğundan bu yana topluma yön veren, ailenin ve dolayısıyla toplumun temel taşı kadınlar olmuştur.

KUTLUYORUM

Hayatın temelinin sevgiden ibaret olduğunu bizlere hatırlatan, eğiten, yetiştiren yine kadınlardır. Şefkati, merhameti, iyiliği, sevgiyi ve bunlar gibi binlerce duyguyu bizlere öğreten ve sembolü olan kadınlar maalesef şiddete maruz kalıyor, ’Cennet anaların ayaklarının altındadır’ diyen bir Peygamberin Ümmeti olarak bu kanayan yara hepimizi derinden üzmekte ve sarsmaktadır. Kadınlara yönelik şiddeti kınıyoruz. Tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyor, kadınlarımıza sağlık, başarı, huzur, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.