AK Genç Dilovası’nda Başkan Sarıca oldu!

Dilovası 13.10.2017 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Genç Dilovası’nda Başkan Sarıca oldu!

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Kongresi öncesi üç aday geçtiğimiz gün mülakatlarını gerçekleştirmek üzere Ankara'ya AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne gitti. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kongresi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ın katılımı ile Dilovası'nda yapılan temayül yoklamasında altı isim yarışmıştı. Temayül sonuçlarına göre Fırat Karakaya, Emre Sarıca ve Emirhan Topçu AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne gitti. Yapılan mülakatlar sonucunda dün Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Sarıca olarak Genel Merkez tarafından açıklandı. 

AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Kongresi öncesi üç aday geçtiğimiz gün mülakatlarını gerçekleştirmek üzere Ankara'ya AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne gitti.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kongresi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz gün AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ın katılımı ile Dilovası'nda yapılan temayül yoklamasında altı isim yarışmıştı. Temayül sonuçlarına göre Fırat Karakaya, Emre Sarıca ve Emirhan Topçu AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne gitti. Yapılan mülakatlar sonucunda dün Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Emre Sarıca olarak Genel Merkez tarafından açıklandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.