19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Genç Dilovası’ndan Destek!

Dilovası 25.12.2017 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK Genç Dilovası’ndan Destek!

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Dilovası’nda yapılacak sahil düzenlemesi ve balıkçılar derneği projesi için destek vereceğini belirtti.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, AK Parti Dilovası İlçe Mahalle Başkanı Ayhan Dursun, Diliskelesi Gençlik Kolları mahalle yönetimi ve Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Elibol ile bir araya geldi. Dilovası’nın sahilinin bulunması ancak Dilovası halkının sahilden yararlanamamasından dolayı sahilin tekrar düzenlenmesini gündeme getirdi. Yapılacak olan düzenlemede Dilovası halkının denizle buluşması akabinde sahilde yürüyüş yapması, özellikle balık avı düşkünleri ve sandal sahiplerinin tekrardan denizden yararlanması planlanıyor. DESTEK VERİYORUZ AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca da önceki gün Dilovası Diliskelesi Mahallesi’ne giderek yapılacak sahil düzenlemesi için incelemelerde bulundu. İncelemeleri gerçekleştirilen Başkan Sarıca, mahalle yöneticileri ve dernek başkanları ile bir araya gelerek yapılacak sahil düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıca, “Yapılacak sahil düzenlemesi ve balıkçılar derneği projesi için desteklerimizi iletiyoruz. Her zaman halkımızın yanındayız.” dedi. 
AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca Dilovası’nda yapılacak sahil düzenlemesi ve balıkçılar derneği projesi için destek vereceğini belirtti.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, AK Parti Dilovası İlçe Mahalle Başkanı Ayhan Dursun, Diliskelesi Gençlik Kolları mahalle yönetimi ve Balıkçılar Derneği Başkanı Hüseyin Elibol ile bir araya geldi. Dilovası’nın sahilinin bulunması ancak Dilovası halkının sahilden yararlanamamasından dolayı sahilin tekrar düzenlenmesini gündeme getirdi. Yapılacak olan düzenlemede Dilovası halkının denizle buluşması akabinde sahilde yürüyüş yapması, özellikle balık avı düşkünleri ve sandal sahiplerinin tekrardan denizden yararlanması planlanıyor.

DESTEK VERİYORUZ

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca da önceki gün Dilovası Diliskelesi Mahallesi’ne giderek yapılacak sahil düzenlemesi için incelemelerde bulundu. İncelemeleri gerçekleştirilen Başkan Sarıca, mahalle yöneticileri ve dernek başkanları ile bir araya gelerek yapılacak sahil düzenlemesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Sarıca, “Yapılacak sahil düzenlemesi ve balıkçılar derneği projesi için desteklerimizi iletiyoruz. Her zaman halkımızın yanındayız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.