19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK GENÇ GEBZE SABAH NAMAZINDA BULUŞACAK!

Gebze 02.12.2016 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK GENÇ GEBZE SABAH NAMAZINDA BULUŞACAK!

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, haftalık olağan toplantısı öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. Toplantı öncesi konuşan Kara, “Teşkilat çalışmalarımız içerisinde sadece toplantılar ya da ziyaretlerimiz ve sahadaki çalışmalarımız değil, önemli gün ve haftalardaki çalışmalarımızda yer alıyor.” Dedi.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, haftalık olağan toplantısı öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen haftalık olağan toplantı öncesi basın açıklaması yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Teşkilat çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirme yapan Kara, açıklamasına önceki gün Adana'da hayatını kaybeden öğrencileri ve şehitlerimizi anarak başladı. HALEP'TE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR Kara, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle Adana'da hayatını kaybeden genç kardeşlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Gebze'de ve ülkemizdeki son zamanlarda şehit verdiğimiz tüm kardeşlerimizi de rahmetle anıyorum. Bununla beraber Ortadoğu'daki sorunlarla da yakında dertleniyoruz. Halep'te yaşanan insanlık dramını görmezden gelemeyiz. Sadece Ortadoğu'nun derdiyle dertlenen değil, Gebze'nin derdiyle dertlenen değil, ülke sorunlarını da her gün saat saat, saniye saniye gözlemleyen bir teşkilatız." KARA: ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR Parti çalışmaları hakkında da bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Teşkilat çalışmalarımız içerisinde sadece toplantılar ya da ziyaretlerimiz ve sahadaki çalışmalarımız değil, önemli gün ve haftalardaki çalışmalarımızda yer alıyor. Bununla beraber yeni süreçte başlattığımız 'bin yeni genç üye' çalışmamızı bugün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. 22 mahallede teşkilatımıza üye olan genç kardeşlerimizi evlerinde ikramlarımızla ziyaret ederek teşkilatlarımıza yeni üye kazandırıyoruz. Bir yandan ise geçmişte üye olmuş ama bugün aktif görev almayan kardeşlerimizi de unutmuyoruz" dedi. TOPLANTI SONUNDA YARIM SAAT KİTAP OKUMA Her Çarşamba günü haftalık toplantılarının ardından yeni bir çalışma başlattıklarını ifade eden Kara, "Yönetimimizle beraber aldığımız kararla haftalık düzenlediğimiz toplantılarımızın sonunda yarım saat kitap okuyacağız. Sadece toplantılarda gündemi tartışan ya da karar alan gençlik değil, okuyan geleceğe dair geçmişini bilen bir gençlik olacak" dedi. GENÇLER BU PAZAR 'SABAH NAMAZI'NDA BULUŞACAK Devam eden 'sabah namazı' projesine de değinen AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Her pazar sabahı farklı camilerimizde yapmış olduğumuz 'sabah namazı' programımızı bu hafta AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın da katılımı ile birlikte Çoban Mustafa Paşa Cami'nde gerçekleştireceğiz. 22 mahalle 30 yönetim ve mahalle yönetimlerimizle birlikte yaklaşık 150 kişilik cemaatimizle sabah namazımızı kılacağız" ifadelerini kullandı.  
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, haftalık olağan toplantısı öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. Toplantı öncesi konuşan Kara, “Teşkilat çalışmalarımız içerisinde sadece toplantılar ya da ziyaretlerimiz ve sahadaki çalışmalarımız değil, önemli gün ve haftalardaki çalışmalarımızda yer alıyor.” Dedi.

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları, haftalık olağan toplantısı öncesi basın açıklaması gerçekleştirdi. İlçe binasında gerçekleşen haftalık olağan toplantı öncesi basın açıklaması yapan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Teşkilat çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirme yapan Kara, açıklamasına önceki gün Adana'da hayatını kaybeden öğrencileri ve şehitlerimizi anarak başladı.

HALEP'TE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR

Kara, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle Adana'da hayatını kaybeden genç kardeşlerimizi rahmetle anıyor, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Gebze'de ve ülkemizdeki son zamanlarda şehit verdiğimiz tüm kardeşlerimizi de rahmetle anıyorum. Bununla beraber Ortadoğu'daki sorunlarla da yakında dertleniyoruz. Halep'te yaşanan insanlık dramını görmezden gelemeyiz. Sadece Ortadoğu'nun derdiyle dertlenen değil, Gebze'nin derdiyle dertlenen değil, ülke sorunlarını da her gün saat saat, saniye saniye gözlemleyen bir teşkilatız."

KARA: ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Parti çalışmaları hakkında da bilgi veren AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Teşkilat çalışmalarımız içerisinde sadece toplantılar ya da ziyaretlerimiz ve sahadaki çalışmalarımız değil, önemli gün ve haftalardaki çalışmalarımızda yer alıyor. Bununla beraber yeni süreçte başlattığımız 'bin yeni genç üye' çalışmamızı bugün itibari ile başlatmış bulunuyoruz. 22 mahallede teşkilatımıza üye olan genç kardeşlerimizi evlerinde ikramlarımızla ziyaret ederek teşkilatlarımıza yeni üye kazandırıyoruz. Bir yandan ise geçmişte üye olmuş ama bugün aktif görev almayan kardeşlerimizi de unutmuyoruz" dedi.

TOPLANTI SONUNDA YARIM SAAT KİTAP OKUMA

Her Çarşamba günü haftalık toplantılarının ardından yeni bir çalışma başlattıklarını ifade eden Kara, "Yönetimimizle beraber aldığımız kararla haftalık düzenlediğimiz toplantılarımızın sonunda yarım saat kitap okuyacağız. Sadece toplantılarda gündemi tartışan ya da karar alan gençlik değil, okuyan geleceğe dair geçmişini bilen bir gençlik olacak" dedi.

GENÇLER BU PAZAR 'SABAH NAMAZI'NDA BULUŞACAK

Devam eden 'sabah namazı' projesine de değinen AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, "Her pazar sabahı farklı camilerimizde yapmış olduğumuz 'sabah namazı' programımızı bu hafta AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın da katılımı ile birlikte Çoban Mustafa Paşa Cami'nde gerçekleştireceğiz. 22 mahalle 30 yönetim ve mahalle yönetimlerimizle birlikte yaklaşık 150 kişilik cemaatimizle sabah namazımızı kılacağız" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.