AK GENÇ KOCAELİ YİNE FARKINI GÖSTERDİ!

Kocaeli 19.03.2018 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK GENÇ KOCAELİ YİNE FARKINI GÖSTERDİ!

CUMHURBAŞKANI AK PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI’NIN TRİBÜNÜNE GELDİ!

Cumartesi gecesi Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle Çanakkale Şehitlerimizi anmak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere yüzlerce gençle Çanakkale’ye giden AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Çanakkale’de adeta destan yazdı. Sabahın ilk ışıkları ile Çanakkale’ye varan AK Gençler programın yapılacağı stadın önünde beklemeye başladı. Stada alımların başlaması ile tribündeki yerlerini alan yüzlerce Kocaeli Gençlik Kolları yöneticisi sloganları ile tüm stadı kendine hayran bıraktı. CUMUHURBAŞKANI AK GENÇLERİN YANINA GELDİ. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın stada gelmesiyle artık heyecan doruğa ulaştı sloganları ve açtıkları pankartla “KOCAELİ HERZAMAN Kİ YERİNDE” diye başlayan tribün şov ve gençlerin bitmeyen enerjisi görülmeye değerdi. Cumhurbaşkanını stattan ayrılana kadar yalnız bırakmayan AK Gençler “REİS BURAYA REİS BURAYA” sloganları ile stadı inletmeye devam ediyor ve beklenen an geliyor Kocaeli gençliğinin enerjisine kayıtsız kalmayan Recep Tayyip ERDOĞAN Kocaeli Gençlik Kollarının kendisine olan Sevgisine, Aşkına ve Sevdasına Gençlerin bulunduğu tribüne kadar gelerek  bir kez daha şahit oldu. AŞKIMIZ VAR SEVDAMIZ VAR. Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN Kocaeli gençliğinin Cumhurbaşkanımıza Sevdası bir başka, katıldığımız bütün programlarda cumhurbaşkanımızın yüzünde bir tebessüme vesile olabiliyorsak ne mutlu bize, o günde hiç durmadık enerjimizi hiç kaybetmedik inandık ve sonunda gençliğimizin Sevdası, Davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Kocaeli gençlik kollarının yanına geldi bizlerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekindik.
CUMHURBAŞKANI AK PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI’NIN TRİBÜNÜNE GELDİ!

Cumartesi gecesi Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle Çanakkale Şehitlerimizi anmak ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere yüzlerce gençle Çanakkale’ye giden AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Çanakkale’de adeta destan yazdı. Sabahın ilk ışıkları ile Çanakkale’ye varan AK Gençler programın yapılacağı stadın önünde beklemeye başladı. Stada alımların başlaması ile tribündeki yerlerini alan yüzlerce Kocaeli Gençlik Kolları yöneticisi sloganları ile tüm stadı kendine hayran bıraktı.

CUMUHURBAŞKANI AK GENÇLERİN YANINA GELDİ.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın stada gelmesiyle artık heyecan doruğa ulaştı sloganları ve açtıkları pankartla “KOCAELİ HERZAMAN Kİ YERİNDE” diye başlayan tribün şov ve gençlerin bitmeyen enerjisi görülmeye değerdi. Cumhurbaşkanını stattan ayrılana kadar yalnız bırakmayan AK Gençler “REİS BURAYA REİS BURAYA” sloganları ile stadı inletmeye devam ediyor ve beklenen an geliyor Kocaeli gençliğinin enerjisine kayıtsız kalmayan Recep Tayyip ERDOĞAN Kocaeli Gençlik Kollarının kendisine olan Sevgisine, Aşkına ve Sevdasına Gençlerin bulunduğu tribüne kadar gelerek  bir kez daha şahit oldu.

AŞKIMIZ VAR SEVDAMIZ VAR.

Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN Kocaeli gençliğinin Cumhurbaşkanımıza Sevdası bir başka, katıldığımız bütün programlarda cumhurbaşkanımızın yüzünde bir tebessüme vesile olabiliyorsak ne mutlu bize, o günde hiç durmadık enerjimizi hiç kaybetmedik inandık ve sonunda gençliğimizin Sevdası, Davamızın lideri Cumhurbaşkanımız Kocaeli gençlik kollarının yanına geldi bizlerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekindik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.