AK Genç sinemada buluşturdu!

Çayırova 24.04.2018 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Genç sinemada buluşturdu!

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Çayırova’da eğitim gören liseli gençleri ve AK-Nesil Ekiplerini Darıca’da ağırladı.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Çayırova’da eğitim gören liseli gençleri ve AK-Nesil Ekiplerini DarıcaPark AVM’de ağırlayarak, burada TRT’nin ortak yapımcı olduğu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek verdiği ve Suriye savaşının çıkış nedenini anlatan "Kardeşim için Der’a" filmini izlediler. Yapımcılığını Halis Cahit Kurutlu'nun üstlendiği “Kardeşim İçin Der'a” filminin oyuncu kadrosunda ise İlker Kızmaz, Cem Uçan, Mehmet Çevik ve Berna Koraltürk gibi isimler var. Çekimleri Gaziantep ile Fırat Kalkanı Harekatı’yla terör örgütlerinden arındırılan Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesinde yapılan Der’a filmi, Suriye’deki savaşın çıkış nedenlerini anlatan filmde gençler oldukça iyi vakit geçirdi. SURİYE’Yİ ANLAMALARI İÇİN ÖNEMLİ BİR FİLM Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında yaklaşık 300 kişiden oluşan liseli gençleri ve AK-Nesil Ekiplerini Darıca’da ağırladık. Suriye’deki savaşın çıkış nedenlerini anlatan “Kardeşim İçin Der'a” filmine gelerek kardeşlerimize Suriye’yi anlamalarını istedik. Katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim...” dedi. “SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ” Başkan Güler, “Biz AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak sık sık gençlerimizle bir araya gelerek onlarla aktiviteler yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftasonu da bir grup kardeşimizi yine daha önceden söz verdiğimiz için Bursa’ya götürerek tarihlerini öğrenmeleri için güzel bir gezi programı düzenledik. Yaptığımız programlarla amacımız gençlerimizi iyi birer nesil olmaları için kötü yollardan uzaklaştırmak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizle sık sık bir araya gelerek, hem onlarla vakit geçireceğiz hem de kendimizi anlatacağız” diye konuştu. “HER DAİM HAZIRIZ” Seçime hazır oldukları mesajını da veren Güler “Biz AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak seçime her daim hazırız. Bizim için erken seçim diye bir şey yok. Bilsek ki 2 ay değil 2 hafta sonra seçim olacak yine de azimle çalışır, Çayırova’da istenilen rakamı ortaya koyarız. AK Gençler olarak bu zamana kadar verilen her kararda alnımız akıyla çıkarak, iyi bir performans sergiledik, inanıyorum ki bundan sonra da ekibimle, kardeşlerimle, yönetimimle birlikte iyi bir çalışma sergileyerek sahada kendimizi belli edeceğiz.” Diyerek sözlerini bitirdi.
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Çayırova’da eğitim gören liseli gençleri ve AK-Nesil Ekiplerini Darıca’da ağırladı.

AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Çayırova’da eğitim gören liseli gençleri ve AK-Nesil Ekiplerini DarıcaPark AVM’de ağırlayarak, burada TRT’nin ortak yapımcı olduğu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destek verdiği ve Suriye savaşının çıkış nedenini anlatan "Kardeşim için Der’a" filmini izlediler. Yapımcılığını Halis Cahit Kurutlu'nun üstlendiği “Kardeşim İçin Der'a” filminin oyuncu kadrosunda ise İlker Kızmaz, Cem Uçan, Mehmet Çevik ve Berna Koraltürk gibi isimler var. Çekimleri Gaziantep ile Fırat Kalkanı Harekatı’yla terör örgütlerinden arındırılan Suriye’nin Halep kentine bağlı Cerablus ilçesinde yapılan Der’a filmi, Suriye’deki savaşın çıkış nedenlerini anlatan filmde gençler oldukça iyi vakit geçirdi.

SURİYE’Yİ ANLAMALARI İÇİN ÖNEMLİ BİR FİLM

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında yaklaşık 300 kişiden oluşan liseli gençleri ve AK-Nesil Ekiplerini Darıca’da ağırladık. Suriye’deki savaşın çıkış nedenlerini anlatan “Kardeşim İçin Der'a” filmine gelerek kardeşlerimize Suriye’yi anlamalarını istedik. Katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ederim...” dedi.

“SIK SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Başkan Güler, “Biz AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak sık sık gençlerimizle bir araya gelerek onlarla aktiviteler yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz haftasonu da bir grup kardeşimizi yine daha önceden söz verdiğimiz için Bursa’ya götürerek tarihlerini öğrenmeleri için güzel bir gezi programı düzenledik. Yaptığımız programlarla amacımız gençlerimizi iyi birer nesil olmaları için kötü yollardan uzaklaştırmak. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizle sık sık bir araya gelerek, hem onlarla vakit geçireceğiz hem de kendimizi anlatacağız” diye konuştu.

“HER DAİM HAZIRIZ”

Seçime hazır oldukları mesajını da veren Güler “Biz AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları olarak seçime her daim hazırız. Bizim için erken seçim diye bir şey yok. Bilsek ki 2 ay değil 2 hafta sonra seçim olacak yine de azimle çalışır, Çayırova’da istenilen rakamı ortaya koyarız. AK Gençler olarak bu zamana kadar verilen her kararda alnımız akıyla çıkarak, iyi bir performans sergiledik, inanıyorum ki bundan sonra da ekibimle, kardeşlerimle, yönetimimle birlikte iyi bir çalışma sergileyerek sahada kendimizi belli edeceğiz.” Diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.