AK Gençler Darıca'da toplandı!

Darıca 04.09.2015 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Gençler Darıca'da toplandı!

AK Parti Darıca Gençlik Kolları dün akşam seçim startını verdi.

AK Parti Darıca Gençlik Kolları dün akşam seçim startını verdi. Darıca Gençlik Kolları anlamlı bir çalışmaya imza atarak Gençlik Buluşması organizasyonu düzenledi. İlçe Gençlik Kolları başkanı Cüneyt Şentürk tarafından organize edilen Gençlik Buluşması Osmangazi Mahallesinde bulunan Çamlık Parkı’nda yapıldı. “Seçime 60 gün kala 60 proje”sloganıyla yola çıkan Darıca Gençlik Kolları’nın düzenlediği buluşmaya Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Başkan Yardımcısı Sezai Ata’da katıldı.  HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR İlçe Başkanı Bıyık gençlerin talep ve önerilerini dinleyip, sorularını cevaplarken 1 Kasım seçimlerini de önemine değindi. 7 Haziran seçim sonuçlarından gerekli mesajı aldıklarını ifade eden Bıyık, Gençlere Koalisyon hükümetinin neden kurulamadığını anlattı. Bıyık özellikle ilk defa oy kullanacak ve 25 yaş altı seçmenlere eski koalisyon dönemlerinde yaşananları anlatarak 1 Kasım’da tek başına iktidar parolasıyla yola çıktıklarını söyledi. Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk de Osmangazi Mahallesi ile başlayan programların devam edeceğini söyledi. 
AK Parti Darıca Gençlik Kolları dün akşam seçim startını verdi.

AK Parti Darıca Gençlik Kolları dün akşam seçim startını verdi. Darıca Gençlik Kolları anlamlı bir çalışmaya imza atarak Gençlik Buluşması organizasyonu düzenledi. İlçe Gençlik Kolları başkanı Cüneyt Şentürk tarafından organize edilen Gençlik Buluşması Osmangazi Mahallesinde bulunan Çamlık Parkı’nda yapıldı. “Seçime 60 gün kala 60 proje”sloganıyla yola çıkan Darıca Gençlik Kolları’nın düzenlediği buluşmaya Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Başkan Yardımcısı Sezai Ata’da katıldı. 

HEDEF TEK BAŞINA İKTİDAR
İlçe Başkanı Bıyık gençlerin talep ve önerilerini dinleyip, sorularını cevaplarken 1 Kasım seçimlerini de önemine değindi. 7 Haziran seçim sonuçlarından gerekli mesajı aldıklarını ifade eden Bıyık, Gençlere Koalisyon hükümetinin neden kurulamadığını anlattı. Bıyık özellikle ilk defa oy kullanacak ve 25 yaş altı seçmenlere eski koalisyon dönemlerinde yaşananları anlatarak 1 Kasım’da tek başına iktidar parolasıyla yola çıktıklarını söyledi. Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk de Osmangazi Mahallesi ile başlayan programların devam edeceğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.