19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ak Gençlik Kocaeli 24 Haziran'a Hazır

Kocaeli 20.04.2018 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Gençlik Kocaeli 24 Haziran'a Hazır

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim açıklamasından sonra seçim çalışmalarına başladı. Erken seçim kararının ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve AK Parti Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanları toplantı gerçekleştirdi. Ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, olağanüstü AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Emre Kahraman: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçimi kararını açıklamasının ardından çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. İlçe başkanlarımızla bir toplantı yaptık. Ardından İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulumuz ile olağanüstü toplantımızı yaptık. Seçime kadar yapacağımız çalışmaları planladık. Her zaman sahadaydık 24 Haziran’a kadar yoğun bir şekilde çalışarak yinesahada olacağız.24 Haziran’a kadar AK Parti Gençlik Kolları olarak kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızıbilgilendireceğiz. Kocaeli olarak farkımızı yeniden ortaya koyacağız. En büyük desteği Kocaeli’degençlerden alacağız. Kocaeli gençliğinin daima Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu her seçimde olduğu gibi bu seçimde de göstereceğiz. ’Maşallah Kocaeli’ dedirtecek bir seçim sonucunu el-deetmek için gençlerimizle birlikte durmadan, yorulmadan seçim gününe dek çalışacağız. AK Gençlikhazırlan, hedef 24 Haziran!” açıklamalarında bulundu.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim açıklamasından sonra seçim çalışmalarına başladı. Erken seçim kararının ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve AK Parti Kocaeli İlçe Gençlik Kolları Başkanları toplantı gerçekleştirdi. Ardından AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, olağanüstü AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Emre Kahraman: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçimi kararını açıklamasının ardından çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık. İlçe başkanlarımızla bir toplantı yaptık. Ardından İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulumuz ile olağanüstü toplantımızı yaptık. Seçime kadar yapacağımız çalışmaları planladık.

Her zaman sahadaydık

24 Haziran’a kadar yoğun bir şekilde çalışarak yinesahada olacağız.24 Haziran’a kadar AK Parti Gençlik Kolları olarak kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızıbilgilendireceğiz. Kocaeli olarak farkımızı yeniden ortaya koyacağız. En büyük desteği Kocaeli’degençlerden alacağız. Kocaeli gençliğinin daima Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu her seçimde
olduğu gibi bu seçimde de göstereceğiz. ’Maşallah Kocaeli’ dedirtecek bir seçim sonucunu el-deetmek için gençlerimizle birlikte durmadan, yorulmadan seçim gününe dek çalışacağız. AK Gençlikhazırlan, hedef 24 Haziran!” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.