19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kadınlar çalışıyor

Siyaset 06.02.2020 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kadınlar çalışıyor

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları, ev ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yaşamın her alanında olan, Gebzelilerin her daim yanında olan ve ciddi mesai sarf eden AK Kadınlar, çalışmalarına ara vermeden devam ederken Gebze’de önemli işler yapmayı sürdürüyorlar. CİDDİ MESAİ HARCIYORLAR AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları saha içi çalışmalarıyla övgü alıyor. Seçimlerden sonra da boş durmayan ve 365 gün sokaklarda olan partili kadınlar büyük efor ve enerji sarf ediyorlar. Yaşamın her alanında olan, Gebzelilerin her daim yanında olan ve ciddi mesai sarf eden AK Kadınlar, çalışmalarına ara vermeden devam ederken Gebze’de önemli işler yapmaya devam ediyorlar. AK Kadınlar, gecelerini gündüzlerine katarak Gebze mahallelerinde mekik dokuyorlar. UYUM İÇİNDE BİRLİKTELER AK Kadınlar geçtiğimiz gün hem esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken hem Köşklü Çeşme Mahallesinde ev ziyaretinde bulundular. Her zaman Gebze’den taraf olan çalışmalarıyla dikkat çeken AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları bundan sonrası için de önemli projelere sahip. Kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder önderliğinde iyi bir kadroya sahip olan ve uyum içerisinde çalışan AK Kadınlar, gelecekte de görünen o ki kendilerinden söz ettirmeye devam edecekler. HABER: R.SILA GÜVENÇ      

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları, ev ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yaşamın her alanında olan, Gebzelilerin her daim yanında olan ve ciddi mesai sarf eden AK Kadınlar, çalışmalarına ara vermeden devam ederken Gebze’de önemli işler yapmayı sürdürüyorlar.

CİDDİ MESAİ HARCIYORLAR

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları saha içi çalışmalarıyla övgü alıyor. Seçimlerden sonra da boş durmayan ve 365 gün sokaklarda olan partili kadınlar büyük efor ve enerji sarf ediyorlar. Yaşamın her alanında olan, Gebzelilerin her daim yanında olan ve ciddi mesai sarf eden AK Kadınlar, çalışmalarına ara vermeden devam ederken Gebze’de önemli işler yapmaya devam ediyorlar. AK Kadınlar, gecelerini gündüzlerine katarak Gebze mahallelerinde mekik dokuyorlar.

UYUM İÇİNDE BİRLİKTELER

AK Kadınlar geçtiğimiz gün hem esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken hem Köşklü Çeşme Mahallesinde ev ziyaretinde bulundular. Her zaman Gebze’den taraf olan çalışmalarıyla dikkat çeken AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları bundan sonrası için de önemli projelere sahip. Kadın kolları başkanı Şenay Cebelli Önder önderliğinde iyi bir kadroya sahip olan ve uyum içerisinde çalışan AK Kadınlar, gelecekte de görünen o ki kendilerinden söz ettirmeye devam edecekler.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.