AK Kadınlar her yerde var

Siyaset 24.02.2020 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kadınlar her yerde var

AK Parti Çayırova Kadın Kolları çalışmalarını sürdürüyor. Oldukça aktif olan ve gece gündüz çalışmalarını sürdüren AK Kadınlar, etkinliklerine ve programlarına ara vermeden devam ederken kamuoyunun büyük takdirini kazanmaya sürdürüyorlar. BÜYÜK TAKDİR KAZANIYORLAR AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanlığı, gecelerini gündüzlerine katarak yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. AK Kadınlar, hem etkinliklerine hem de programlarına ara vermeden devam ederken kamuoyunun büyük takdirini kazanmaya sürdürüyorlar. AK Kadınlar, durmak bilmeden çalışırken son dönemde artan bir tempoyla çalışıyorlar. AK Kadınlar son olarak Akse Mahallesi kadın kolları başkanı Gülhan Aslanhan'la birlikte mahalle sakinlerinden Fatma Köse'nin Kur'an okumasına katılım sağlarken Kuran okumasında bir araya gelmiş oldular. YENİ ÜYE KAYITLARI SÜRÜYOR AK Kadınlar ayrıca, Cumhuriyet mahallesi Mahalle başkanı Emine Güner ve ilçe yönetiminin katılımıyla Cumhuriyet mahallesi sakinlerinden Dursine Yıldırım'a bebek görme ziyaretinde bulunurken ziyarette yoğun katılım yaşandı. AK Kadınlar son olarak Atatürk mahallesi kadın kolları başkanı Nurcan Yıldırım ve ilçe yöneticimizin katılımıyla üye güncelleme ve yeni üye kayıt çalışmalarını da sürdürürken partiye yeni üye katma konusunda çalışmalarını da sürdürüyorlar.

AK Parti Çayırova Kadın Kolları çalışmalarını sürdürüyor. Oldukça aktif olan ve gece gündüz çalışmalarını sürdüren AK Kadınlar, etkinliklerine ve programlarına ara vermeden devam ederken kamuoyunun büyük takdirini kazanmaya sürdürüyorlar.

BÜYÜK TAKDİR KAZANIYORLAR

AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanlığı, gecelerini gündüzlerine katarak yoğun tempoda çalışmalarını sürdürüyor. AK Kadınlar, hem etkinliklerine hem de programlarına ara vermeden devam ederken kamuoyunun büyük takdirini kazanmaya sürdürüyorlar. AK Kadınlar, durmak bilmeden çalışırken son dönemde artan bir tempoyla çalışıyorlar. AK Kadınlar son olarak Akse Mahallesi kadın kolları başkanı Gülhan Aslanhan'la birlikte mahalle sakinlerinden Fatma Köse'nin Kur'an okumasına katılım sağlarken Kuran okumasında bir araya gelmiş oldular.

YENİ ÜYE KAYITLARI SÜRÜYOR

AK Kadınlar ayrıca, Cumhuriyet mahallesi Mahalle başkanı Emine Güner ve ilçe yönetiminin katılımıyla Cumhuriyet mahallesi sakinlerinden Dursine Yıldırım'a bebek görme ziyaretinde bulunurken ziyarette yoğun katılım yaşandı. AK Kadınlar son olarak Atatürk mahallesi kadın kolları başkanı Nurcan Yıldırım ve ilçe yöneticimizin katılımıyla üye güncelleme ve yeni üye kayıt çalışmalarını da sürdürürken partiye yeni üye katma konusunda çalışmalarını da sürdürüyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.