19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Kadınlar hiç yorulmuyor

Siyaset 14.02.2020 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Kadınlar hiç yorulmuyor

Ak Partili kadınlar bu defa Beylikbağı Mahallesi haftalık iletişim toplantılarını mahalle başkanı Dudu Ayrılmaz, İlçe yöneticisi Zekiye Ayrılmaz ve Mahalle yönetimimi ile birlikte gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda yapılan ve yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. AK Parti Gebze İlçe Kadın kollarında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Partili kadınlar bu defa Beylikbağı Mahallesi haftalık iletişim toplantılarını mahalle başkanı Dudu Ayrılmaz, İlçe yöneticisi Zekiye Ayrılmaz ve Mahalle yönetimimi ile birlikte gerçekleştirdi. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen haftalık toplantıda partili kadınlar hem çalışmaları masaya yatırdılar, hem de bundan sonra planlanan çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundular. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ AK Kadınlar yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini söylerken yapılan ve yapılması gereken çalışmaları da masaya yatırmayı ihmal etmediler. Parti olarak çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydeden AK Kadınlar, “Toplantınız hayırlara vesile olsun, hem partimize hem de kentimize hayırlı işler yapmak çabasındayız. Saha içi ve saha dışında kar kış demeden çalışıyor, halkımıza yararlı olmak isteğini taşıyoruz” yorumunu yaptılar.

Ak Partili kadınlar bu defa Beylikbağı Mahallesi haftalık iletişim toplantılarını mahalle başkanı Dudu Ayrılmaz, İlçe yöneticisi Zekiye Ayrılmaz ve Mahalle yönetimimi ile birlikte gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda yapılan ve yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. AK Parti Gebze İlçe Kadın kollarında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Partili kadınlar bu defa Beylikbağı Mahallesi haftalık iletişim toplantılarını mahalle başkanı Dudu Ayrılmaz, İlçe yöneticisi Zekiye Ayrılmaz ve Mahalle yönetimimi ile birlikte gerçekleştirdi. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen haftalık toplantıda partili kadınlar hem çalışmaları masaya yatırdılar, hem de bundan sonra planlanan çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundular.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

AK Kadınlar yorulmadan çalışmalarına devam edeceklerini söylerken yapılan ve yapılması gereken çalışmaları da masaya yatırmayı ihmal etmediler. Parti olarak çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydeden AK Kadınlar, “Toplantınız hayırlara vesile olsun, hem partimize hem de kentimize hayırlı işler yapmak çabasındayız. Saha içi ve saha dışında kar kış demeden çalışıyor, halkımıza yararlı olmak isteğini taşıyoruz” yorumunu yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.