AK Kadınlardan yerli üretime destek

Kocaeli 16.12.2018 - 08:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Kadınlardan yerli üretime destek

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından “Yerli Malı ve Tutum Haftası” nedeniyle 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinlik dün İzmit’te Sabri Yalım Parkı’nda da yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Şebnem Koçakelçi’nin de katıldığı etkinlikte; Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez hazır bulundu.  EVLERİNDE YAPTILAR Kadınların evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru; gıda, giyim, süs eşyası, takı gibi yerli ürünler kurulan stantlarda 1-100 TL fiyat aralığında satışa sunuldu. Yerli Üretime ve ekonomiye katkı amacıyla düzenlenen etkinlikte partili kadınlardan büyük ilgi gören Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, yerli ve milli üretime katkı sağlayan kadınlara teşekkür etti: “Kadınların ekonomik hayatta çok güçlü var olması, ülkemizin ekonomisinin kalkınması açısından son derece önemlidir ve desteklenmelidir.” dedi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Şebnem Koçakelçi’de Yerli Malı ve Tutum Haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak etkinlik düzenlediklerini, Kadınların yerli üretimleri ile ev ekonomisine katkı sağladığını söyledi.  EKONOMİYE KATKI AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da yaptığı açıklamada, AK Kadınların yerli üretim el emeği göz nuru ürünlerini tüketilmesinin ülkemiz ekonomisine de katkı sağlayacağını ifade etti. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’da Genel Merkez Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapıldığını belirtti.  
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından “Yerli Malı ve Tutum Haftası” nedeniyle 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinlik dün İzmit’te Sabri Yalım Parkı’nda da yapıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Şebnem Koçakelçi’nin de katıldığı etkinlikte; Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri ile Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez hazır bulundu. 

EVLERİNDE YAPTILAR
Kadınların evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru; gıda, giyim, süs eşyası, takı gibi yerli ürünler kurulan stantlarda 1-100 TL fiyat aralığında satışa sunuldu. Yerli Üretime ve ekonomiye katkı amacıyla düzenlenen etkinlikte partili kadınlardan büyük ilgi gören Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, yerli ve milli üretime katkı sağlayan kadınlara teşekkür etti: “Kadınların ekonomik hayatta çok güçlü var olması, ülkemizin ekonomisinin kalkınması açısından son derece önemlidir ve desteklenmelidir.” dedi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Şebnem Koçakelçi’de Yerli Malı ve Tutum Haftası nedeniyle 81 ilde eş zamanlı olarak etkinlik düzenlediklerini, Kadınların yerli üretimleri ile ev ekonomisine katkı sağladığını söyledi. 

EKONOMİYE KATKI
AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy da yaptığı açıklamada, AK Kadınların yerli üretim el emeği göz nuru ürünlerini tüketilmesinin ülkemiz ekonomisine de katkı sağlayacağını ifade etti. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz’da Genel Merkez Ekonomik İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğinde 81 ilde eş zamanlı olarak yapıldığını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.