AK Parti aday adayları bugün mülakata girecek

Kocaeli 08.05.2018 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti aday adayları bugün mülakata girecek

AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan 101 isim bugün genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alınacak.

AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan 101 isim bugün genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alınacak. AK Parti’de geçen cumartesi günü yapılan milletvekili aday adayları temayül yoklamasına 1690 teşkilat mensubundan 1607’si katılmış, listede bulunan isimlerden 13’ü için tercih yapılmıştı. AK Parti’nin teamülleri gereği, milletvekili aday adayları Genel Merkez'de yarın sabah saat 09.00'da alfabetik isim sırasına göre mülakata alınacak. Mülakata girecek aday adayları şimdi bunun heyecanını yaşıyor. Aday adayları giyimlerinden konuşmalarına kadar sıkı bir güvenlik soruşturmasından da geçirilecek. SKM’LER AÇILIYOR AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde, 250 bin üyeleri ve gönüllüleri birlikte çalışacaklarını söyledi. Eryarsoy, il ve ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezleri’nde seçim çalışmalarına bugünden itibaren başlayacaklarını belirtti, “16 Nisan’da Anayasa değişikliğiyle ilgili referandumdan sonra sahalardan ayrılmadık. Bütün üyelerimiz ve partimize üye olmayan ancak gönül verenlerle çalışacağız. İdmanlıyız, terimiz kurumadı.” dedi
AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan 101 isim bugün genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alınacak.

AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan 101 isim bugün genel merkezde Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alınacak. AK Parti’de geçen cumartesi günü yapılan milletvekili aday adayları temayül yoklamasına 1690 teşkilat mensubundan 1607’si katılmış, listede bulunan isimlerden 13’ü için tercih yapılmıştı. AK Parti’nin teamülleri gereği, milletvekili aday adayları Genel Merkez'de yarın sabah saat 09.00'da alfabetik isim sırasına göre mülakata alınacak. Mülakata girecek aday adayları şimdi bunun heyecanını yaşıyor. Aday adayları giyimlerinden konuşmalarına kadar sıkı bir güvenlik soruşturmasından da geçirilecek.

SKM’LER AÇILIYOR

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde, 250 bin üyeleri ve gönüllüleri birlikte çalışacaklarını söyledi. Eryarsoy, il ve ilçelerdeki Seçim Koordinasyon Merkezleri’nde seçim çalışmalarına bugünden itibaren başlayacaklarını belirtti, “16 Nisan’da Anayasa değişikliğiyle ilgili referandumdan sonra sahalardan ayrılmadık. Bütün üyelerimiz ve partimize üye olmayan ancak gönül verenlerle çalışacağız. İdmanlıyız, terimiz kurumadı.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.