19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK PARTİ ÇAYIROVA’DA FLAŞ GELİŞME!

Çayırova 29.07.2015 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK PARTİ ÇAYIROVA’DA FLAŞ GELİŞME!

AK Parti Çayırova’da İcra Değişikliği

AK PARTİ Çayırova İlçe Teşkilatı görev değişikliğinde bulundu. Dün yapılan İcra Kurulu'nda yapılan değişiklikle Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığına Murat Kalkan getirildi. Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığını yürüten Yağmur Sır işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğine devam ederken icra kurulunda değişikliğe gidildi. Bir diğer İcra değişikliği ise daha önce Ar-ge Başkanlığı yapan Kalkan’ın yerine Necmettin Atmaca getirildi. Dünkü toplantıda değişikliği açıklayan İlçe Başkanı Zafer Kılıç  “Bu süre içerisinde Tanıtım ve Medya birim başkanlığı görevinde bulunan  Yağmur Sır’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken bundan sonra Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığına getirilen Murat Kalkan´a ve Ar-ge Birim Başkanlığına getirilen Necmettin Atmaca’ya başarılar diledi.   
AK Parti Çayırova’da İcra Değişikliği

AK PARTİ Çayırova İlçe Teşkilatı görev değişikliğinde bulundu. Dün yapılan İcra Kurulu'nda yapılan değişiklikle Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığına Murat Kalkan getirildi.

Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığını yürüten Yağmur Sır işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu üyeliğine devam ederken icra kurulunda değişikliğe gidildi. Bir diğer İcra değişikliği ise daha önce Ar-ge Başkanlığı yapan Kalkan’ın yerine Necmettin Atmaca getirildi.

Dünkü toplantıda değişikliği açıklayan İlçe Başkanı Zafer Kılıç  “Bu süre içerisinde Tanıtım ve Medya birim başkanlığı görevinde bulunan  Yağmur Sır’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletirken bundan sonra Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığına getirilen Murat Kalkan´a ve Ar-ge Birim Başkanlığına getirilen Necmettin Atmaca’ya başarılar diledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.