AK Parti’de 12 Belediye garanti!!!

Kocaeli 18.02.2019 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de 12 Belediye garanti!!!

ÖMÜR KAVRAN YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN..

AK Parti’de 12 Belediye garanti!!! Yerel seçimlere 40 gün kaldı. Siyasi Partiler, adaylar talip oldukları İlçeleri kazanmak için canhıraş bir şekilde çalışıyor. Bütün ilçelerde, farklı partilerden Belediye başkanlığına aday olan isimlerin çalışmalarına şahidiz, Başkan Adayları bu konuda üzerlerine düşeni yerine getiriyorlar. Ha keza teşkilatlar da programlar çerçevesinde Adaylarıyla beraber saha programlarını sürdürüyor.  Ancak AK Parti Kocaeli için, seçim 11 ilçede sona ermiş, sadece bir İlçe kalmış havası var. Bütün ilçelerde AK Parti Adayları ve Milletvekilleriyle çalışma yapıyor, kendi kendilerine bırakılmış vaziyette, SKM programlarına harfiyen uyuyorlar. Burada bir sıkıntı yok ama sıkıntı başka yerde. *** Seçim kafada bitmiş… Bütün ilçeleri cepte gören AK Parti Kocaeli, şu anda sadece İzmit’e yükleniyor. Yani onlara göre, Darıca garanti, Dilovası cepte, Çayırova’da kimse kazanamaz, Derince’de rakip bile duramaz, Gölcük ve Gebze her zaman banko anlayışı var. Var gücüyle teşkilatlar İzmit’e alıp 13-0 yapma hesabında! Seçim kafada bitmiş bile…Rakiplerin, diğer ilçelerde nasıl canla başla seçime asıldıklarının farkında bile değiller. Bizden bir tavsiye, bu seçim farklı bir seçim. Kimsenin oyu garanti değil. Kocaeli sadece İzmit’ten ibaret değil. İzmit’in düşme riski var da, diğer İlçelerin yok mu? Siz farkında değilsiniz ama yine de hatırlatalım Darıca’da başa baş bir seçim var, Dilovası’nda Ercan Dalkılıç kendi başına bir güç ve sağlam geliyor (Son seçimi sadece 2 bin oyla kaybetmişti), Gebze’de dengeleri değiştirebilecek isimler yarışın içerisinde, Derince, Gölcük kolay olacak yerler değil. Siz buraları garanti görüp sadece İzmit üzerinde hesap yaparsanız, 1 Nisan’da şaka gibi sabaha uyanırsınız.  
ÖMÜR KAVRAN YAZDI... OKUMADAN GEÇMEYİN..

AK Parti’de 12 Belediye garanti!!!

Yerel seçimlere 40 gün kaldı. Siyasi Partiler, adaylar talip oldukları İlçeleri kazanmak için canhıraş bir şekilde çalışıyor. Bütün ilçelerde, farklı partilerden Belediye başkanlığına aday olan isimlerin çalışmalarına şahidiz, Başkan Adayları bu konuda üzerlerine düşeni yerine getiriyorlar. Ha keza teşkilatlar da programlar çerçevesinde Adaylarıyla beraber saha programlarını sürdürüyor.  Ancak AK Parti Kocaeli için, seçim 11 ilçede sona ermiş, sadece bir İlçe kalmış havası var. Bütün ilçelerde AK Parti Adayları ve Milletvekilleriyle çalışma yapıyor, kendi kendilerine bırakılmış vaziyette, SKM programlarına harfiyen uyuyorlar. Burada bir sıkıntı yok ama sıkıntı başka yerde.

***

Seçim kafada bitmiş…

Bütün ilçeleri cepte gören AK Parti Kocaeli, şu anda sadece İzmit’e yükleniyor. Yani onlara göre, Darıca garanti, Dilovası cepte, Çayırova’da kimse kazanamaz, Derince’de rakip bile duramaz, Gölcük ve Gebze her zaman banko anlayışı var. Var gücüyle teşkilatlar İzmit’e alıp 13-0 yapma hesabında! Seçim kafada bitmiş bile…Rakiplerin, diğer ilçelerde nasıl canla başla seçime asıldıklarının farkında bile değiller. Bizden bir tavsiye, bu seçim farklı bir seçim. Kimsenin oyu garanti değil. Kocaeli sadece İzmit’ten ibaret değil. İzmit’in düşme riski var da, diğer İlçelerin yok mu? Siz farkında değilsiniz ama yine de hatırlatalım Darıca’da başa baş bir seçim var, Dilovası’nda Ercan Dalkılıç kendi başına bir güç ve sağlam geliyor (Son seçimi sadece 2 bin oyla kaybetmişti), Gebze’de dengeleri değiştirebilecek isimler yarışın içerisinde, Derince, Gölcük kolay olacak yerler değil. Siz buraları garanti görüp sadece İzmit üzerinde hesap yaparsanız, 1 Nisan’da şaka gibi sabaha uyanırsınız.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.