AK Parti’de düğüm çözülüyor!

Gebze 07.01.2019 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti’de düğüm çözülüyor!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın Danışma Meclisi toplantısına katılan Kocaeli Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, adayların yarın açıklanacağını bildirdi. Bu açıklamadan sonra Kocaeli’de heyecan arttı.

AK Parti Gebze ilçe teşkilatı 97.İlçe Danışma toplantısını gerçekleştirdi. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Kardelen Nikah salonunda yapılan Daraltılmış Danışma toplantısına Kocaeli Milletvekili ve Eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ile beraber, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl Yöneticileri, teşkilat mensupları ve meclis Üyesi aday adayları da katıldı. Yerel seçim hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda meclis Üyesi aday adaylarıyla istişare gerçekleştirilerek, çok önemli uyarılarda bulundu. Gecenin bomba haberi ise Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’tan geldi. HEYECAN DORUKTA Eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kocaeli adaylarının hangi gün açıklanacağını bildirdi. Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği istişare toplantısına katılan eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kocaeli adaylarının yarın açıklanacağını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir aday tanıtımında Salı günü listelerin Genel Başkan yardımcılarına listelerin verileceğini açıklamasının ardından Eski Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği istişare toplantısında yaptığı konuşmada adayların kesin olarak yarın açıklanacağını bildirdi. Bu haber Kocaeli’de heyecanı üst seviyeye çekerken, danışma toplantısı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti.
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın Danışma Meclisi toplantısına katılan Kocaeli Milletvekili ve Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, adayların yarın açıklanacağını bildirdi. Bu açıklamadan sonra Kocaeli’de heyecan arttı.

AK Parti Gebze ilçe teşkilatı 97.İlçe Danışma toplantısını gerçekleştirdi. Gebze Kent Meydanı’nda bulunan Kardelen Nikah salonunda yapılan Daraltılmış Danışma toplantısına Kocaeli Milletvekili ve Eski başbakan yardımcısı Fikri Işık ile beraber, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl Yöneticileri, teşkilat mensupları ve meclis Üyesi aday adayları da katıldı. Yerel seçim hazırlıklarının değerlendirildiği toplantıda meclis Üyesi aday adaylarıyla istişare gerçekleştirilerek, çok önemli uyarılarda bulundu. Gecenin bomba haberi ise Eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’tan geldi.

HEYECAN DORUKTA

Eski Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık Kocaeli adaylarının hangi gün açıklanacağını bildirdi. Gebze İlçe Teşkilatının düzenlediği istişare toplantısına katılan eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Kocaeli adaylarının yarın açıklanacağını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir aday tanıtımında Salı günü listelerin Genel Başkan yardımcılarına listelerin verileceğini açıklamasının ardından Eski Başbakan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Fikri Işık AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği istişare toplantısında yaptığı konuşmada adayların kesin olarak yarın açıklanacağını bildirdi. Bu haber Kocaeli’de heyecanı üst seviyeye çekerken, danışma toplantısı birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.