AK Parti’de ilçe danışmaları başlıyor!

Siyaset 03.12.2019 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti’de ilçe danışmaları başlıyor!

AK Parti'de ilçe danışma kurulu tarihleri de belli oldu. Delege seçimlerinin ardından gözlerin ilçe kongrelerine çevrildiği AK Parti'de bu ilçe danışma kurulları ayrıca bir önem taşıyor. Kartepe ilçesiyle başlayan danışma kurulu toplantıları Çayırova'yla son bulacak.  İşte Gebze Bölgesinin istişare kurulu programı... DARICA: 11 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde GEBZE: 25 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde DİLOVASI: 18 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Dilovası Kültür Merkezi’nde ÇAYIROVA: 27 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Çayırova Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

AK Parti'de ilçe danışma kurulu tarihleri de belli oldu. Delege seçimlerinin ardından gözlerin ilçe kongrelerine çevrildiği AK Parti'de bu ilçe danışma kurulları ayrıca bir önem taşıyor. Kartepe ilçesiyle başlayan danışma kurulu toplantıları Çayırova'yla son bulacak.  İşte Gebze Bölgesinin istişare kurulu programı...

DARICA: 11 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde

GEBZE: 25 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Gebze Kültür Merkezi’nde

DİLOVASI: 18 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da Dilovası Kültür Merkezi’nde

ÇAYIROVA: 27 Aralık Cuma günü saat 19.00’da Çayırova Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.