AK Parti’de kongre takvimi değişti!

Siyaset 07.11.2019 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti’de kongre takvimi değişti!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in daha önce açıkladığı kongre takviminde Genel Merkez değişikliğe gitti. İşte yeni kongre takvimi... AK Parti Kocaeli teşkilatları bu habere kitlendi. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in daha önce açıkladığı kongre takviminde Genel Merkez değişikliğe gitti. Ak Parti Kocaeli il başkanlığından yapılan yazılı açıklamada delege seçim takviminin 29 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında olarak belirlendiği duyuruldu. İşte o yazılı açıklama; “AK Parti Genel Merkezi tarafından iller arası tam koordinasyonu sağlamak amacıyla Türkiye geneli bütün teşkilatlarda ilçe delege seçim takvimi 29 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında olmak üzere yeniden belirlenmiştir. AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanlığımız da daha önce açıklanan ilçe delege seçim takvimini yeni tarih aralığına göre tamamen revize edip, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaktır. Bilgilerinize sunarız.”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in daha önce açıkladığı kongre takviminde Genel Merkez değişikliğe gitti. İşte yeni kongre takvimi...

AK Parti Kocaeli teşkilatları bu habere kitlendi. Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş'in daha önce açıkladığı kongre takviminde Genel Merkez değişikliğe gitti. Ak Parti Kocaeli il başkanlığından yapılan yazılı açıklamada delege seçim takviminin 29 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında olarak belirlendiği duyuruldu.

İşte o yazılı açıklama; “AK Parti Genel Merkezi tarafından iller arası tam koordinasyonu sağlamak amacıyla Türkiye geneli bütün teşkilatlarda ilçe delege seçim takvimi 29 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında olmak üzere yeniden belirlenmiştir. AK Parti Kocaeli İl Teşkilat Başkanlığımız da daha önce açıklanan ilçe delege seçim takvimini yeni tarih aralığına göre tamamen revize edip, önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaktır. Bilgilerinize sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.