Ak Parti'de Seçim Günü

Siyaset 13.11.2017 - 21:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ak Parti'de Seçim Günü

AK Parti Grup Başkanvekilliği, TBMM Başkanlık Divanında AK Parti'ye düşen üyelikler ile AK Parti TBMM Grubunun diğer organlarının seçimi gerçekleştirilecek.

AK Parti TBMM Grup Toplantısında yarın seçim yapılacak. Alınan bilgiye göre, Ak Parti TBMM Grubu yarın, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım başkanlığında toplanacak.Yıldırım'ın konuşmasının ardından basına kapalı toplantıya geçilecek. Bu bölümde seçim yapılacak. TBMM Başkanlık Divanında AK Parti'ye düşen üyelikler, beş AK Parti Grup Başkanvekilliği, on beş Grup Yönetim Kurulu, iki Denetçi ve beş Disiplin Kurulu üyeliklerinin seçimi gerçekleştirilecek.
AK Parti Grup Başkanvekilliği, TBMM Başkanlık Divanında AK Parti'ye düşen üyelikler ile AK Parti TBMM Grubunun diğer organlarının seçimi gerçekleştirilecek.

AK Parti TBMM Grup Toplantısında yarın seçim yapılacak.

Alınan bilgiye göre, Ak Parti TBMM Grubu yarın, Başbakan ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım başkanlığında toplanacak.Yıldırım'ın konuşmasının ardından basına kapalı toplantıya geçilecek. Bu bölümde seçim yapılacak.

TBMM Başkanlık Divanında AK Parti'ye düşen üyelikler, beş AK Parti Grup Başkanvekilliği, on beş Grup Yönetim Kurulu, iki Denetçi ve beş Disiplin Kurulu üyeliklerinin seçimi gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.