Ak Parti'de Toplantı Var

Siyaset 26.09.2018 - 08:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Parti'de Toplantı Var

AK Parti’de bir yandan Genel Merkez tarafından gönderilecek seçim takvimi beklenirken, diğer yandan da danışma meclisi toplantıları devam ediyor.

Bazı ilçelerin danışma meclisi toplantıları bu ay içinde, İl Danışma Meclisi de 20 Eylül’de yapılmıştı. Derince İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bu akşam yapılacak. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin başkanlığındaki toplantı, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde saat 19.00’de başlayacak. ÜÇ İLÇE 28 EYLÜL’DE AK Parti İzmit İlçe’nin Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı 28 Eylül’de, Gölcük İlçe Daraltılmış Danışma Meclisi ile Gebze İlçe Danışma Meclisi toplantıları da aynı gün gerçekleştirilecek.  
AK Parti’de bir yandan Genel Merkez tarafından gönderilecek seçim takvimi beklenirken, diğer yandan da danışma meclisi toplantıları devam ediyor.

Bazı ilçelerin danışma meclisi toplantıları bu ay içinde, İl Danışma Meclisi de 20 Eylül’de yapılmıştı. Derince İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bu akşam yapılacak. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin başkanlığındaki toplantı, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde saat 19.00’de başlayacak.

ÜÇ İLÇE 28 EYLÜL’DE

AK Parti İzmit İlçe’nin Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı 28 Eylül’de, Gölcük İlçe Daraltılmış Danışma Meclisi ile Gebze İlçe Danışma Meclisi toplantıları da aynı gün gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.