19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti’den Hüseyin Deniz’e büyük destek

Spor 01.08.2019 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti’den Hüseyin Deniz’e büyük destek

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Gebzespor, bu sabah saatlerinde Ak Parti protokolü ve bürokrasinin ağır toplarını ağırlarken, ziyarete Ak Parti protokolü damga vurdu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’ne çıkarma yaparak, mor beyazlı yönetim ile bir araya geldi.     DENİZ: ÖNCE ŞAMPİYONLUK SONRA ALTYAPI Gebzespor yönetiminin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlere kayıtsız kalmayarak iade-i ziyaret yapan protokol mensuplarına sıcak bir karşılama yapan Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, önemli açıklamalar yaptı. Hedeflerini anlatan Başkan Deniz, “Öncelikli hedefimiz takımımızı 3.Lig’e çıkartıp, profesyonel liglerde altyapımıza temel atmak. Çünkü şu an A takım olarak bir nevi altyapı görevi üstleniyoruz” ifadelerini kullandı. DENİZ: SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR  Büyükakın’dan destek beklediklerini açıkça belirten Başkan Deniz, “Başarılı olmak için sizlere ihtiyacımız var. Çünkü gerçekten zor durumdayız. Biz diğer yönetimler gibi değiliz. Kimseden para istemiyoruz. Fakat bu ilçede ekmek yiyen tüm işadamları, bu kulübe sponsor olmak zorunda. Bu anlamda kazancını Gebze’den sağlayanları Gebzespor için duyarlı olmaya davet ediyorum”dedi.   BÜYÜKAKIN’DAN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VURGUSU Söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başkan Deniz’e bir takım tavsiyelerde bulundu. İşadamları ve sanayicilerden maddi destek almak için öncelikli olarak kentte aidiyet duygusunun yerleştirilmesi gerektiğinin altını çizen Büyükakın, “Önemli olan sürdürülebilirlik. Futbolda tesisleşme ve altyapının olmadığı sürece bu tarz projelerle sadece günü kurtarırsınız.  Lütfen yanlış anlamayın ama kimsenin bir spor kulübüne destek verme gibi bir zorunluluğu yok. Ama kulüpte doğru işlerin yapıldığını gören, tesisleşmenin, altyapının ve gerçekten gençliğe spor duygusunun aşılandığı bir ortama herkes destek verir. Benim size önerim, büyük rakamlar istemek yerine herkesi bu işin içine çekerek küçük rakamlarla destek alınması. Makul fiyatlar olduğu sürece herkes Gebzespor’a destek verir. Kocaeli’deki tüm spor kulüplerine destek vereceğiz. Bu anlamda sonuna kadar Gebzespor’un arkasındayız”dedi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Gebzespor, bu sabah saatlerinde Ak Parti protokolü ve bürokrasinin ağır toplarını ağırlarken, ziyarete Ak Parti protokolü damga vurdu. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu Gebzespor İlker Çakır Tesisleri’ne çıkarma yaparak, mor beyazlı yönetim ile bir araya geldi.

 

 

DENİZ: ÖNCE ŞAMPİYONLUK SONRA ALTYAPI

Gebzespor yönetiminin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlere kayıtsız kalmayarak iade-i ziyaret yapan protokol mensuplarına sıcak bir karşılama yapan Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, önemli açıklamalar yaptı. Hedeflerini anlatan Başkan Deniz, “Öncelikli hedefimiz takımımızı 3.Lig’e çıkartıp, profesyonel liglerde altyapımıza temel atmak. Çünkü şu an A takım olarak bir nevi altyapı görevi üstleniyoruz” ifadelerini kullandı.

DENİZ: SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR

 Büyükakın’dan destek beklediklerini açıkça belirten Başkan Deniz, “Başarılı olmak için sizlere ihtiyacımız var. Çünkü gerçekten zor durumdayız. Biz diğer yönetimler gibi değiliz. Kimseden para istemiyoruz. Fakat bu ilçede ekmek yiyen tüm işadamları, bu kulübe sponsor olmak zorunda. Bu anlamda kazancını Gebze’den sağlayanları Gebzespor için duyarlı olmaya davet ediyorum”dedi.

 

BÜYÜKAKIN’DAN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VURGUSU

Söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başkan Deniz’e bir takım tavsiyelerde bulundu. İşadamları ve sanayicilerden maddi destek almak için öncelikli olarak kentte aidiyet duygusunun yerleştirilmesi gerektiğinin altını çizen Büyükakın, “Önemli olan sürdürülebilirlik. Futbolda tesisleşme ve altyapının olmadığı sürece bu tarz projelerle sadece günü kurtarırsınız.  Lütfen yanlış anlamayın ama kimsenin bir spor kulübüne destek verme gibi bir zorunluluğu yok. Ama kulüpte doğru işlerin yapıldığını gören, tesisleşmenin, altyapının ve gerçekten gençliğe spor duygusunun aşılandığı bir ortama herkes destek verir. Benim size önerim, büyük rakamlar istemek yerine herkesi bu işin içine çekerek küçük rakamlarla destek alınması. Makul fiyatlar olduğu sürece herkes Gebzespor’a destek verir. Kocaeli’deki tüm spor kulüplerine destek vereceğiz. Bu anlamda sonuna kadar Gebzespor’un arkasındayız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.