AK Parti Gebze üyelerine korona testi yapılsın!

Gebze 09.06.2020 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti Gebze üyelerine korona testi yapılsın!

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. ‘Tedbiri elden bırakmıyoruz’ açıklamasına rağmen bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda Filiz Alıcı isimli partili maskesini takmadan nöbetini tutmaya başladı. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile birlikte siyasi partilerin ilçe başkanlıkları da partililerini kapılarını açtı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ uyarılarına rağmen bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı resmi twitter hesabı üzerinden ‘Tedbiri elden bırakmıyoruz’ notuyla paylaşım yaptı ancak maskesiz partilisini nöbet tutturmaya devam etti. NEDEN KURALLARA UYMUYORLAR Yaşanılan komedi filmi gibi olaya vatandaşlardan ise sert tepkiler geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı üyelerine korona testi yapılamasını isteyen vatandaşlar, AK Partililerin ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ kurallarına neden uymadığını da sorguladı. Vatandaşlar ayrıca kurallara uymayan, Gebzelilerin hayatını tehlikeye atanların hakkında işlem yapılması için yetkilileri göreve davet etti. İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KADIN KOLLARI TARAFINDAN YAPILAN O PAYLAŞIM! İşte Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına Kayıtlı Filiz Alıcı’nın Maskesiz Nöbet Tuttuğu Fotoğraf

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. ‘Tedbiri elden bırakmıyoruz’ açıklamasına rağmen bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda Filiz Alıcı isimli partili maskesini takmadan nöbetini tutmaya başladı.

1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile birlikte siyasi partilerin ilçe başkanlıkları da partililerini kapılarını açtı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ uyarılarına rağmen bugün AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı resmi twitter hesabı üzerinden ‘Tedbiri elden bırakmıyoruz’ notuyla paylaşım yaptı ancak maskesiz partilisini nöbet tutturmaya devam etti.

NEDEN KURALLARA UYMUYORLAR

Yaşanılan komedi filmi gibi olaya vatandaşlardan ise sert tepkiler geldi. AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı üyelerine korona testi yapılamasını isteyen vatandaşlar, AK Partililerin ‘Maske-Mesafe-Hijyen’ kurallarına neden uymadığını da sorguladı. Vatandaşlar ayrıca kurallara uymayan, Gebzelilerin hayatını tehlikeye atanların hakkında işlem yapılması için yetkilileri göreve davet etti.

İŞTE AK PARTİ GEBZE İLÇE KADIN KOLLARI TARAFINDAN YAPILAN O PAYLAŞIM!

İşte Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığına Kayıtlı Filiz Alıcı’nın Maskesiz Nöbet Tuttuğu Fotoğraf

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.