19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti Gebze ve Dilovası değişiyor

Siyaset 12.09.2020 - 20:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti Gebze ve Dilovası değişiyor

AK Parti Kocaeli’de ilçelerin kararları yavaş yavaş alınmaya başlandı. Bu süreçte en büyük belirsizlik yaşandığı konuşulan Gebze ve Dilovası’nın temayüle gideceği ve mevcut başkanların değişeceğine kesin gözüyle bakılıyor. AK Parti Gebze ve Dilovası’nda alınan temayül kararı ile birlikte sular hareketlendi. Temayülün sonucuna göre mevcut başkanlar ile tamam yada devam kararı alınması bekleniyor. Bununla beraber bu güne kadar temayül kararı alınan ilçelerde mevcut başkanlar görevine devam etmedi. DİLOVASI’NDA LİSTE KRİZİ Geçtiğimiz hafta AK Parti Dilovası’nda kongre olması ve mevcut başkan Osman Akbulut’un devam etmesi beklenirken delege listesinin kaybolması ile kongre ertelenmişti. İddialara göre listenin kasti olarak kaybedildiği ve zaman kazanmak için atılmış bir adım olduğu konuşuluyor. Bununla beraber Dilovası’nda alınan temayül kararı ile yeni bir aday çıkma durumu neredeyse kesinleşmiş oldu. GEBZE KONGRE YAPAMAMIŞTI Geçtiğimiz dönemde AK Parti Gebze hiç olmadığı kadar karışmış, ikinci liste olarak çıkan isimler yapmış olduğu kulis çalışmaları ile seçimi kazanma noktasına gelmişti. Bununla beraber kongre iptal edilmiş ve İrfan Ayar başkan olarak belirlenmişti. Ayar görev yaptığı süre boyunca naif tutumu ile bazı kesimlerin takdirini kazanmış olsa da büyük bir kesim tarafından ise yetersiz olarak görüldü. Gebze’de temayül kararı alınması ile birlikte kulisler hiç olmadığı kadar hareketlilik kazandı.

AK Parti Kocaeli’de ilçelerin kararları yavaş yavaş alınmaya başlandı. Bu süreçte en büyük belirsizlik yaşandığı konuşulan Gebze ve Dilovası’nın temayüle gideceği ve mevcut başkanların değişeceğine kesin gözüyle bakılıyor.
AK Parti Gebze ve Dilovası’nda alınan temayül kararı ile birlikte sular hareketlendi. Temayülün sonucuna göre mevcut başkanlar ile tamam yada devam kararı alınması bekleniyor. Bununla beraber bu güne kadar temayül kararı alınan ilçelerde mevcut başkanlar görevine devam etmedi.
DİLOVASI’NDA LİSTE KRİZİ
Geçtiğimiz hafta AK Parti Dilovası’nda kongre olması ve mevcut başkan Osman Akbulut’un devam etmesi beklenirken delege listesinin kaybolması ile kongre ertelenmişti. İddialara göre listenin kasti olarak kaybedildiği ve zaman kazanmak için atılmış bir adım olduğu konuşuluyor. Bununla beraber Dilovası’nda alınan temayül kararı ile yeni bir aday çıkma durumu neredeyse kesinleşmiş oldu.

GEBZE KONGRE YAPAMAMIŞTI

Geçtiğimiz dönemde AK Parti Gebze hiç olmadığı kadar karışmış, ikinci liste olarak çıkan isimler yapmış olduğu kulis çalışmaları ile seçimi kazanma noktasına gelmişti. Bununla beraber kongre iptal edilmiş ve İrfan Ayar başkan olarak belirlenmişti. Ayar görev yaptığı süre boyunca naif tutumu ile bazı kesimlerin takdirini kazanmış olsa da büyük bir kesim tarafından ise yetersiz olarak görüldü. Gebze’de temayül kararı alınması ile birlikte kulisler hiç olmadığı kadar hareketlilik kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.