AK Parti genç üyelerle büyüyor!

Siyaset 09.01.2020 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti genç üyelerle büyüyor!

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 18 yaşını yeni geçmiş 2023 yeni üye için yapacağı görkemli törene Son Başbakan Binali Yıldırım katılacak. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Bu daha başlangıç. AK Parti genç üyelerle büyümeye devam edecek” dedi Son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 18 yaşını yeni geçmiş 2023 yeni üye için yapacağı görkemli tören için 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Kongre Merkezi’nde olacak. Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün de katılım sağlayacağı program öncesinde İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, protokolü davet etmeye başladı. ÖDÜLLER VERİLECEK Türkiye’de yankı bulacak bir programa imza atmak için çalıştıklarını ifade eden Kahraman, “Salonda bin 400’e yakın koltuk olsa da tüm boşlukları dolduracağız ve çok yoğun katılımlı bir program icra edeceğiz. Yeni üyelerimize sürpriz ödüller sunacağız. Örneğin bu ödüllerden bir tanesi, Kudüs gezisi. Bunun yanı sıra 12 ilçede bir gencimiz ilçe belediye başkanlarıyla bir gün geçirecek. Aynı şekilde 12 ilçeden bir gencimiz İl Başkanımızla programlara katılıp kendisiyle yemek yiyecek. Ayrıca gençlerimiz Ankara’da milletvekillerimizle bir gün geçirecek” dedi. Kahraman, yerli otomobil ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin bir çalışmayı üç boyutlu hale getirdiklerini ifade ederek, “Katılımcılar otomobille fotoğraf çektirecekler” dedi.  

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 18 yaşını yeni geçmiş 2023 yeni üye için yapacağı görkemli törene Son Başbakan Binali Yıldırım katılacak. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Bu daha başlangıç. AK Parti genç üyelerle büyümeye devam edecek” dedi

Son Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 18 yaşını yeni geçmiş 2023 yeni üye için yapacağı görkemli tören için 11 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Kongre Merkezi’nde olacak. Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün de katılım sağlayacağı program öncesinde İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, protokolü davet etmeye başladı.

ÖDÜLLER VERİLECEK

Türkiye’de yankı bulacak bir programa imza atmak için çalıştıklarını ifade eden Kahraman, “Salonda bin 400’e yakın koltuk olsa da tüm boşlukları dolduracağız ve çok yoğun katılımlı bir program icra edeceğiz. Yeni üyelerimize sürpriz ödüller sunacağız. Örneğin bu ödüllerden bir tanesi, Kudüs gezisi. Bunun yanı sıra 12 ilçede bir gencimiz ilçe belediye başkanlarıyla bir gün geçirecek. Aynı şekilde 12 ilçeden bir gencimiz İl Başkanımızla programlara katılıp kendisiyle yemek yiyecek. Ayrıca gençlerimiz Ankara’da milletvekillerimizle bir gün geçirecek” dedi. Kahraman, yerli otomobil ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilişkin bir çalışmayı üç boyutlu hale getirdiklerini ifade ederek, “Katılımcılar otomobille fotoğraf çektirecekler” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.