19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti İl Kadın Kolları’nın yönetimi açıklandı

Kocaeli 05.06.2016 - 12:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti İl Kadın Kolları’nın yönetimi açıklandı

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz 50 kişilik yönetim listesini açıkladı

Emine Zeybek’in istifası üzerine 11 Nisan’da AK Parti İl Kadın Kolları görevine atanan Serpil Yılmaz yeni yönetimini açıkladı. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan şunları söyledi:”Bir kısmı geçmiş süreçtede yönetimde görev alan arkadaşlarımızdan oluşuyor. 12 ilçede temsil kabiliyeti olan ve enerjilerini aktaracak olan arkadaşlarımızdan oluşan 50 kişilik yönetim neticeye vardı. Öncelikle Serpil Hanım ve 50 kişilik yönetim kadrosuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kadın kollarımız gücümüze güç katacak. Önümüzdeki anayasa ve başkanlık sürecinde, bize en güçlü katkıyı vereceklerine inanıyorum. Kadın kolları deyince 50 kişiye sığmayacak kabliyette yönetimimiz var. Burada olan arkadaşlarımız gibi listede olmayan ve ismi olmasa da resmi arkadaşlar gibi çalışacak kadın kollarımız var. Aynı birlik ve beraberlik içerisinde vazifesini yapacak ve Ankara’ya yansıtıyor.” KENT MOZAİĞİ Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Serpil Yılmaz,”Bu süreç içerisinde destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. 50 kişilik yönetim kurmak zorundaydık. Bizim görüştüğümüz sayı iki yüzleri geçti. Biz diğer kalan arkadaşlarımızla, yönetime girememiş olanlarla, danışma meclislerinde beraber çalışacağız. Onlar AK Parti’nin üyesi. Çok güzel bir kent mozaiği oluşturduk. Her renge dokunduk. Hepinize başarılar diliyorum. Kutlu yürüyüşte azimle ve gayretle devam ederiz. Kadının siyaseti,hayatındaki rolünden bahsetmek istiyorum. AK Parti siyasetinin öznesi kadındır. En büyük sivil kadın hareketidir. Ak Parti kalkınma ve medeniyet mücadelesidir. Kadın mücadelenin en büyük parçasıdır” dedi. AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Asil Yönetim Kurulu Listesi: Başkan Serpil Yılmaz, Ayfer Bekar, Aylin Çalışkan, Aysel Özlü, Aysun Yıldırım, Ayşe Adamey, Ayşe Neşe Dolanbay, Ayşe Yılmaz, Ayşegül Turan, Ayşegül Uçar, Belgin Ergen, Binnur Büyükdurmuş, Canan Soylu, Didar Karaoğlu, Dilruba Tam Artık, Ebru Bağri, Elif Başyiğit, Emine Bayrak, Emine Demir, Fatma Ayar, Fatma Dizdar, Gülin Başak, Gülsüm Ekin, Gülşen Çelik, Hamdiye Kokoş, Hande Genç, Hülya Çiçek, İlknur Çetinbaş, Kıymet Çınar, Kudret Kuş Arslantaş, Mehtap Uzun, Merve Kesici, Necmiye Kılıç, Nesrin Güney, Nurhayat Bozdemir, Nurşen Alyemiş, Pınar Atabay, Reyhan Ataman Bayraktar, Saadet Ela Pelenk, Saime Okcan, Sema Peken, Sevcan Kutlu Aydemir, Sevgi Erdem, Sibel Uzun, Şafak Durak, Şule Yılmaz, Tuba Kaya, Tülay Bayram, Zeynep Sultan Şimşek, Züleyha Zor Topal
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz 50 kişilik yönetim listesini açıkladı

Emine Zeybek’in istifası üzerine 11 Nisan’da AK Parti İl Kadın Kolları görevine atanan Serpil Yılmaz yeni yönetimini açıkladı. Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan şunları söyledi:”Bir kısmı geçmiş süreçtede yönetimde görev alan arkadaşlarımızdan oluşuyor. 12 ilçede temsil kabiliyeti olan ve enerjilerini aktaracak olan arkadaşlarımızdan oluşan 50 kişilik yönetim neticeye vardı. Öncelikle Serpil Hanım ve 50 kişilik yönetim kadrosuna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kadın kollarımız gücümüze güç katacak. Önümüzdeki anayasa ve başkanlık sürecinde, bize en güçlü katkıyı vereceklerine inanıyorum. Kadın kolları deyince 50 kişiye sığmayacak kabliyette yönetimimiz var. Burada olan arkadaşlarımız gibi listede olmayan ve ismi olmasa da resmi arkadaşlar gibi çalışacak kadın kollarımız var. Aynı birlik ve beraberlik içerisinde vazifesini yapacak ve Ankara’ya yansıtıyor.”

KENT MOZAİĞİ

Ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Serpil Yılmaz,”Bu süreç içerisinde destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. 50 kişilik yönetim kurmak zorundaydık. Bizim görüştüğümüz sayı iki yüzleri geçti. Biz diğer kalan arkadaşlarımızla, yönetime girememiş olanlarla, danışma meclislerinde beraber çalışacağız. Onlar AK Parti’nin üyesi. Çok güzel bir kent mozaiği oluşturduk. Her renge dokunduk. Hepinize başarılar diliyorum. Kutlu yürüyüşte azimle ve gayretle devam ederiz. Kadının siyaseti,hayatındaki rolünden bahsetmek istiyorum. AK Parti siyasetinin öznesi kadındır. En büyük sivil kadın hareketidir. Ak Parti kalkınma ve medeniyet mücadelesidir. Kadın mücadelenin en büyük parçasıdır” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Asil Yönetim Kurulu Listesi:

Başkan Serpil Yılmaz, Ayfer Bekar, Aylin Çalışkan, Aysel Özlü, Aysun Yıldırım, Ayşe Adamey, Ayşe Neşe Dolanbay, Ayşe Yılmaz, Ayşegül Turan, Ayşegül Uçar, Belgin Ergen, Binnur Büyükdurmuş, Canan Soylu, Didar Karaoğlu, Dilruba Tam Artık, Ebru Bağri, Elif Başyiğit, Emine Bayrak, Emine Demir, Fatma Ayar, Fatma Dizdar, Gülin Başak, Gülsüm Ekin, Gülşen Çelik, Hamdiye Kokoş, Hande Genç, Hülya Çiçek, İlknur Çetinbaş, Kıymet Çınar, Kudret Kuş Arslantaş, Mehtap Uzun, Merve Kesici, Necmiye Kılıç, Nesrin Güney, Nurhayat Bozdemir, Nurşen Alyemiş, Pınar Atabay, Reyhan Ataman Bayraktar, Saadet Ela Pelenk, Saime Okcan, Sema Peken, Sevcan Kutlu Aydemir, Sevgi Erdem, Sibel Uzun, Şafak Durak, Şule Yılmaz, Tuba Kaya, Tülay Bayram, Zeynep Sultan Şimşek, Züleyha Zor Topal

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.