AK Parti Kocaeli‘de değişim!

Kocaeli 16.04.2019 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti Kocaeli‘de değişim!

AK Parti Kocaeli’de İcra Kurulu değişime gitti. Partinin iki numaralı koltuğu Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nı Mikdat Aydın korurken, bazı birimler de yer değişimleri yaşandı.

AK Parti Kocaeli İl başkanı Abdullah Eryarsoy, İcra Kurulu’nda değişikliğe gitti. Yerel seçim sonrası AK Parti Kocaeli’de beklenen değişim, önceki akşam gerçekleşti. Partinin iki numaralı koltuğunda oturan Gebzeli Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mikdat Aydın görevini korurken, İl Başkanı Eryarsoy, partinin Üç numaralı koltuğunda oturan Teşkilat Başkanı İshak Yıldırım’ı görevden aldı. Yıldırım’dan boşalan teşkilat başkanlığı görevine, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olan Ahmet Türkel getirildi.  Ahmet Türkel’den boşalan yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına ise Osman Çakır geldi. Osman Çakır’ın hali hazırda sürdürdüğü Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine ise il yönetim kurulu üyesi olan Selim Çoban getirildi. YENİ İCRA KURULU İl Başkanı: Abdullah Eryarsoy Siyasi ve Hukuki İşler: Mikdat Aydın Teşkilat Başkanı: Ahmet Türkel Seçim İşleri: Arif Aküzüm Tanıtım Medya: Sedat Köse Dış İlişkiler:Veli Haldız Sosyal Politikalar:Selim Çoban Yerel Yönetimler: Osman Çakır Ekonomik İşler: Muharrem Top STK ve Halka İlişkiler: Ahmet Sönmez İnsan Hakları: Zehra Bozkurt Mali ve İdari İşler: Serdar Bayram Çevre Şehir ve Kültür: Ersin Küçükateş Ar-Ge: Oğuzhan Keleş Sekretarya: Gülcan Kocabıyık
AK Parti Kocaeli’de İcra Kurulu değişime gitti. Partinin iki numaralı koltuğu Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı’nı Mikdat Aydın korurken, bazı birimler de yer değişimleri yaşandı.

AK Parti Kocaeli İl başkanı Abdullah Eryarsoy, İcra Kurulu’nda değişikliğe gitti. Yerel seçim sonrası AK Parti Kocaeli’de beklenen değişim, önceki akşam gerçekleşti. Partinin iki numaralı koltuğunda oturan Gebzeli Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mikdat Aydın görevini korurken, İl Başkanı Eryarsoy, partinin Üç numaralı koltuğunda oturan Teşkilat Başkanı İshak Yıldırım’ı görevden aldı. Yıldırım’dan boşalan teşkilat başkanlığı görevine, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olan Ahmet Türkel getirildi.  Ahmet Türkel’den boşalan yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına ise Osman Çakır geldi. Osman Çakır’ın hali hazırda sürdürdüğü Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine ise il yönetim kurulu üyesi olan Selim Çoban getirildi.

YENİ İCRA KURULU

İl Başkanı: Abdullah Eryarsoy

Siyasi ve Hukuki İşler: Mikdat Aydın

Teşkilat Başkanı: Ahmet Türkel

Seçim İşleri: Arif Aküzüm

Tanıtım Medya: Sedat Köse

Dış İlişkiler:Veli Haldız

Sosyal Politikalar:Selim Çoban

Yerel Yönetimler: Osman Çakır

Ekonomik İşler: Muharrem Top

STK ve Halka İlişkiler: Ahmet Sönmez

İnsan Hakları: Zehra Bozkurt

Mali ve İdari İşler: Serdar Bayram

Çevre Şehir ve Kültür: Ersin Küçükateş

Ar-Ge: Oğuzhan Keleş

Sekretarya: Gülcan Kocabıyık

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.