AK Parti Kocaeli’nin yeni Başkanları buluştu

Kocaeli 23.09.2020 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti Kocaeli’nin yeni Başkanları buluştu

AK Parti’nin bölgemizdeki çiçeği burnunda ilçe başkanları AK Parti İl Başkanlığına giderek, İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. AK Parti’de yapılan olağan kongreler sonrası başkanlık görevine atanan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Ellibeş “Yeni seçilen İlçe Başkanlarımız ile bir araya geldik. Teşkilatlarımız her zaman olduğu gibi birlik içerisinde olmaya devam edecek. Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedefleri için çalışmaya devam edeceğiz. Şahsi menfaatlerden uzak mahalle ve köy teşkilatlarımızdan il teşkilatlarımıza kadar davamız doğrultusunda hareket edeceğiz. İlçe Başkanlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. AK PARTİ LAF PARTİSİ DEĞİL, İCRAAT PARTİSİDİR Ziyarette konuşan Gebze İlçe Başkanı Kaya “Bizler AK Parti teşkilatları olarak bir olacağız, ülkemizin hedeflerine en iyi şekilde hizmet etmek için hep beraber çaba göstereceğiz. Ülkemizin yararına olacak hiçbir olaya uzak kalmadan, din, dil, ırk ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmeti sürdüreceğiz. AK Parti laf partisi değil, icraat partisidir” ifadelerini kullandı.  “BİZLER İÇİN HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR” Kaya’nın ardından konuşan Dilovası İlçe Başkanı Yıldırım “Vatana hizmet için gelmiş olduğumuz bu görevi layığıyla yerine getirmek için çalışacağız. Bizler için halka hizmet hakka hizmettir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz. Kişisel çıkarlardan uzak, tamamen vatan, millet aşkıyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için katkı sağlayacağız. Dilovası’nın her bir vatandaşı mutlu olana dek bizler rahat etmeyeceğiz” dedi. “REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ” Hizmetlerine devam edeceklerini belirten Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay “Darıca İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın açtığı bu kutlu yolda ilçe halkımıza hizmet etmek için tekrar geldiğimiz bu görevde, rehavete kapılmadan çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Teşkilat olarak Darıca’da yaşayan tüm vatandaşların hangi partiyi desteklediğini ayırt etmeksizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı. “DAVAYA YÜZ ÇEVİRENLERDEN OLMAYACAĞIZ” Ziyarette Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ise “Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman birlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bizim için teşkilatımızda bulunan her fert bu vatana hizmet etmek için elinden geleni yapan neferlerdir. Biz de o neferlerden biriyiz. Makam ve mevki uğruna davaya yüz çevirenlerden olmayacağız. Nasıl daha önce davamıza teşkilat içinden hizmet ettiysek. Yeni görevimiz ile beraber hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

AK Parti’nin bölgemizdeki çiçeği burnunda ilçe başkanları AK Parti İl Başkanlığına giderek, İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.
AK Parti’de yapılan olağan kongreler sonrası başkanlık görevine atanan Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti. Ziyarette İl Başkanı Ellibeş “Yeni seçilen İlçe Başkanlarımız ile bir araya geldik. Teşkilatlarımız her zaman olduğu gibi birlik içerisinde olmaya devam edecek. Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 2023 hedefleri için çalışmaya devam edeceğiz. Şahsi menfaatlerden uzak mahalle ve köy teşkilatlarımızdan il teşkilatlarımıza kadar davamız doğrultusunda hareket edeceğiz. İlçe Başkanlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.
AK PARTİ LAF PARTİSİ DEĞİL, İCRAAT PARTİSİDİR
Ziyarette konuşan Gebze İlçe Başkanı Kaya “Bizler AK Parti teşkilatları olarak bir olacağız, ülkemizin hedeflerine en iyi şekilde hizmet etmek için hep beraber çaba göstereceğiz. Ülkemizin yararına olacak hiçbir olaya uzak kalmadan, din, dil, ırk ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmeti sürdüreceğiz. AK Parti laf partisi değil, icraat partisidir” ifadelerini kullandı. 
“BİZLER İÇİN HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”
Kaya’nın ardından konuşan Dilovası İlçe Başkanı Yıldırım “Vatana hizmet için gelmiş olduğumuz bu görevi layığıyla yerine getirmek için çalışacağız. Bizler için halka hizmet hakka hizmettir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açmış olduğu yolda yürümeye devam edeceğiz. Kişisel çıkarlardan uzak, tamamen vatan, millet aşkıyla 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmek için katkı sağlayacağız. Dilovası’nın her bir vatandaşı mutlu olana dek bizler rahat etmeyeceğiz” dedi.
“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”
Hizmetlerine devam edeceklerini belirten Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay “Darıca İlçe Teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımızın açtığı bu kutlu yolda ilçe halkımıza hizmet etmek için tekrar geldiğimiz bu görevde, rehavete kapılmadan çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Teşkilat olarak Darıca’da yaşayan tüm vatandaşların hangi partiyi desteklediğini ayırt etmeksizin yanında olacağız” ifadelerini kullandı.
“DAVAYA YÜZ ÇEVİRENLERDEN OLMAYACAĞIZ”
Ziyarette Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay ise “Biz AK Parti teşkilatları olarak her zaman birlik içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bizim için teşkilatımızda bulunan her fert bu vatana hizmet etmek için elinden geleni yapan neferlerdir. Biz de o neferlerden biriyiz. Makam ve mevki uğruna davaya yüz çevirenlerden olmayacağız. Nasıl daha önce davamıza teşkilat içinden hizmet ettiysek. Yeni görevimiz ile beraber hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.