19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti’nin bütün eskileri Höbek’e gitti

Siyaset 01.07.2020 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

AK Parti’nin bütün eskileri Höbek’e gitti

Uzun yıllar siyasetin içinde olan Kocaeli Milletvekilliği, Gebze İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi Başkanlığı, Darıca İlçe Başkanlığı ve Darıca Belediye Başkanlığı, Gebze-Çayırova ve Darıca Belediye Meclis Üyeliği yapan Hakan Höbek’in de hem siyasi hem de gönül arkadaşı olan kalabalık bir heyet, Höbek’in mutluluğuna ortak olmak için Gebze Mutlukent’te hizmete giren Merkez Prime Hastanesi’ni ziyaret ettiler. NEDEN BİR ARAYA GELDİLER Açıldığı günden bu yana gündem olan Merkez Prime Hastanesi’ne ziyaretler bitmiyor. Ziyarete gidenlerin içerisinde en dikkat çeken iki isim görevli oldukları dönemde ilişkileri soğuk olan AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur’la Darıca Belediyesi eski Başkanı Şükrü Karabacak’ın aynı karede olması dikkatlerden kaçmadı. Siyaset hayatlarında makam mevki sahibi oldukları dönemde birbirleri ile aynı kareye girmemek için özel bir çaba sarf eden ikiliyi neyin bir araya getirdiği ise merak konusu oldu.

Uzun yıllar siyasetin içinde olan Kocaeli Milletvekilliği, Gebze İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi Başkanlığı, Darıca İlçe Başkanlığı ve Darıca Belediye Başkanlığı, Gebze-Çayırova ve Darıca Belediye Meclis Üyeliği yapan Hakan Höbek’in de hem siyasi hem de gönül arkadaşı olan kalabalık bir heyet, Höbek’in mutluluğuna ortak olmak için Gebze Mutlukent’te hizmete giren Merkez Prime Hastanesi’ni ziyaret ettiler.

NEDEN BİR ARAYA GELDİLER

Açıldığı günden bu yana gündem olan Merkez Prime Hastanesi’ne ziyaretler bitmiyor. Ziyarete gidenlerin içerisinde en dikkat çeken iki isim görevli oldukları dönemde ilişkileri soğuk olan AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Ali Okur’la Darıca Belediyesi eski Başkanı Şükrü Karabacak’ın aynı karede olması dikkatlerden kaçmadı. Siyaset hayatlarında makam mevki sahibi oldukları dönemde birbirleri ile aynı kareye girmemek için özel bir çaba sarf eden ikiliyi neyin bir araya getirdiği ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.