AK Parti reklamında Kocaeli yer aldı

Kocaeli 04.05.2015 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti reklamında Kocaeli yer aldı

Ak partinin ulusal televizyonlara yayınlanan “Konuşarak çevreci olunmuyor” reklamı Kocaeli de çekildi.

AK Parti Genel Merkez tarafından ulusal televizyonlarda yayınlanan  “Onlar Konuşur AK Parti Yapar” başlıklı kampanyada “Konuşarak çevreci olunmuyor” reklamı Kocaeli de çekildi. Reklam filminde Kocaeli de yapılan çevre çalışmaları yer alıyor. Ulusal televizyonlarda dönmekte olan reklamda SEKA Park, Kent Ormanı ve Kocaeli’nin birçok bölgesinden görüntüler yer alıyor. Bilindiği üzere Kocaeli SEKA Park 1100 Dönüm üzerine kurulu Türkiye’nin ilk ve en büyük Endüstriyel Dönüşüm Projesi özelliğini taşıyor. 
Ak partinin ulusal televizyonlara yayınlanan “Konuşarak çevreci olunmuyor” reklamı Kocaeli de çekildi.

AK Parti Genel Merkez tarafından ulusal televizyonlarda yayınlanan  “Onlar Konuşur AK Parti Yapar” başlıklı kampanyada “Konuşarak çevreci olunmuyor” reklamı Kocaeli de çekildi.

Reklam filminde Kocaeli de yapılan çevre çalışmaları yer alıyor. Ulusal televizyonlarda dönmekte olan reklamda SEKA Park, Kent Ormanı ve Kocaeli’nin birçok bölgesinden görüntüler yer alıyor. Bilindiği üzere Kocaeli SEKA Park 1100 Dönüm üzerine kurulu Türkiye’nin ilk ve en büyük Endüstriyel Dönüşüm Projesi özelliğini taşıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.